Obavijesti

Sport

Komentari 67

'Ubačeni agenti i branitelji su sprečavali skandiranje Za dom'

'Ubačeni agenti i branitelji su sprečavali skandiranje  Za dom'
1

Imali smo ubačene promatrače na druge tribine. Kad je netko pokušao skandirati 'Za dom spremni', bilo je odmah 'Stani!', 'Zaveži!', otkrio je predsjednik HHO-a Ivan Zvonimir Čičak na N1 televiziji

VIDEO

Nakon pune dvije godine Vatreni su napokon dočekali priliku da na domaćem terenu igraju pred punim tribinama, a strah prije utakmice nakon odigranih 90 minuta protiv Ukrajine na Maksimiru pretvorio se u zajednički ponos.

Kako zbog igre naših reprezentativaca, tako i zbog atmosfere na tribinama. Sramotnog skandiranja, baklji i uletavanja huligana ovoga puta nije bilo. Organizacija utakmice bila je na najvišoj mogućoj razini.

Predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora, Ivan Zvonimir Čičak, gostovao je u Novom danu N1 televizije te je komentirao i susret Hrvatske i Ukrajine.

- Imali smo ubačene promatrače na druge tribine. Kad je netko pokušao skandirati 'Za dom spremni', bilo je odmah 'Stani!', 'Zaveži!' - rekao je Čičak te nastavio:

- Po našim informacijama bilo je ubačeno jako puno agenata. Bilo je jako puno branitelja, bilo je onih Uvijek vjernih, koji su bili raspoređeni da to naprosto spriječe. Bilo je i raspoloženje euforično na stadionu.

Dodao je i kako treba više raditi na podizanju svijesti da je stvaranje nereda na stadionima loše.

- Svi su to osudili. Ljudi vide u čemu je problem, s tim se slažu. Ja smatram da treba više raditi. Ne može na jednoj utakmici od 90 minuta 30 minuta biti skandiranje zla, to ne može biti i bolesna je nacija koja to radi - zaključio je Čičak.

Sramotni ustaški poklič, za koji mnogi tvrde da se nalazi u operi Nikola Šubić Zrinski, što je potpuna glupost i što se može lako provjeriti jer je opera javno dostupna, postao je glavno oruđe navijača nezadovoljnih radom HNS-a i gotovo siguran način kako postići da na adresu Hrvatskog nogometnog saveza stigne nova kazna.

Tim zloglasnim pokličem, koji je uveden utemeljenjem NDH, navijači su žestoko naštetili hrvatskoj reprezentaciji koja gotovo dvije godine nije igrala pred svojim navijačima. Ovaj put je sve prošlo u najboljem redu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome