Obavijesti

Sport

Komentari 137

Uefa priznala Kosovo: Xherdan Shaqiri mijenja reprezentaciju?

Uefa priznala Kosovo: Xherdan Shaqiri mijenja reprezentaciju?
1

Današnja vijest mogla bi značiti da će u budućnosti za Kosovo zaigrati igrači koji danas igraju za države u kojima su rođeni ili trajno nastanjeni poput Xherdana Shaqirija, Granita Xhake i Valona Behramija

VIDEO

Na netom održanom kongresu Uefe u Budimpešti, nogometni savez Kosova priznat je kao 55. član krovne nogometne europske organizacije.

Kosovski nogometni savez (Federata e Futbollit e Kosovës) ne sudjeluje u službenim natjecanjima pod okriljem Fife i Uefe. Iz istog razloga ne vode se ni u službenim stastikama, ali od današnjeg dana situacija se mijenja.

Prvi međunarodni nastup imali su 5. ožujka 2014. godine pod okriljem Fife u prijateljskom ogledu protiv Haitija koji je završio bez golova. Među više od 15 tisuća okupljenih gledatelja bili su i predsjednica i predsjednik vlade Kosova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Savezom koji je osnovan 1946. godine predsjeda Fadil Vokrri, dok je Albert Bunjaku izbornik reperzentacije. Današnja vijest mogla bi značiti da će u budućnosti za Kosovo zaigrati igrači koji danas igraju za države u kojima su rođeni ili trajno nastanjeni poput švicarskih reprezentativaca Xherdana Shaqirija, Granita Xhake i Valona Behramija.

Za Kosovo može zaigrati i Adnan Januzaj koji je upisao već šest nastupa za izabranu vrstu Belgije, iako se dugo opirao toj mogućnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...