Obavijesti

Sport

Komentari 30

Umoran je od 61 minute protiv Belupa, a dobiva 6 milijuna kn

Umoran je od 61 minute protiv Belupa, a dobiva 6 milijuna kn
1

MARATONAC U posljednjih šest utakmica veznjak Dinama Paulo Machado niti jednu nije igrao svih 90 minuta. A trener Ivajlo Petev kaže da je jako umoran

VIDEO

Svašta će u Dinamu reći kako bi zataškali Machadov gaf i odbijanje klupe protiv Seville, u to ne sumnjajte. No nazvati ga umornim od trčkaranja protiv Belupa uvreda je za zdrav razum.

No krenimo redom. Ajmo vidjeti od čega je točno Paulo Machado umoran... 

U posljednjih šest utakmica nijednu nije igrao 90 minuta. Protiv Rijeke je igrao 32 minute, Lokomotive 68 minuta, Juventusa zavidnih 18, Hajduka 76, drugoligaša Gorice 62 i Slaven Belupa 61 minutu. 

Uhvatila ga je amnezija

Usporedbe radi, Leo Sigali sve je te utakmice, osim Gorice, igrao 90 minuta. Ako je doista umoran od 61 minute protiv Belupa, onda je to ozbiljan problem. Jer za tih 60 minuta mogao je pretrčati pet, šest kilometara što nije problem ni za rekreativce. A ako jest za Machada, onda je to, vrlo vjerojatno, jedini prvoligaški vezni igrač u Europi koji nakon sat vremena igre uzima sedam dana odmora.

Idemo dalje. Neigranje protiv Seville pokušao je objasniti ranijim dogovorom s Petevim. Jer ljudi su se, kako to već ide, dogovorili da će ga trener odmoriti. I to bi bilo u redu da je Petev za taj dogovor znao. 

Sad ima snage za Cibaliju

Jer kako objasniti dogovor u kojem Petev dan prije utakmice tvrdi da su svi igrači, uključujući i Machada, spremni? Moguće, ako se prerušio i nekoliko sati prije odigrao juniorsku Ligu prvaka. Ali nije to sve. Nakon Seville Machado je, mrtav ozbiljan, na pitanje zašto nije igrao, je li zdrav, samo podignuo palac, kao “Zdrav sam, sa mnom je sve u redu”. Čudno da je zaboravio na raniji “dogovor” s Petevim...

I treće, kako to da igrač s plaćom od šest milijuna kuna ne može biti ni na klupi? Ali ima i dobra vijest. Paulo Machado sad ima snage za 90 minuta protiv Cibalije

Jao si ga Vinkovčanima...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu