Obavijesti

Sport

Komentari 65

Dinamovi juniori očitali lekciju Juveu, Božić u 92' za tri boda!

Dinamovi juniori očitali lekciju Juveu, Božić u 92' za tri boda!
11

DRUGO KOLO Juventus je poveo preko Keana, ali Dinamo se brzo oporavio. Nije se prepao i nakon ubačaja s lijeve strane Božić je majstorski zabio glavom za 1-1, a zatim i za pobjedu u 92. minuti

VIDEO

Juniori Dinama (U-19) pobijedili su vršnjake iz Juventusa 2-1 na svojem Hitrec-Kacijanu u drugom kolu Lige prvaka golom Ivana Božića u drugoj minuti sudačke nadoknade! Božić je zabio i prvi, a za veliko slavlje trenera Marija Cvitanovića i svih prisutnih pobrinuo se nakon asistencije Danija Olma. Sve momčadi u skupini H juniorske Lige prvaka sada imaju po tri boda nakon što je Sevilla slavila protiv Lyona 2-1.

Obje momčadi su ušle dosta oprezno u utakmicu i pomalo nervozno. To se najbolje moglo očitovati kod Dinamova stopera Mihaela Briškog, koji je nespretno reagirao i zakuhao prvi gol na utakmici. Dinamo je do tog trenutka pritiskao i izgledao vrlo dobro na terenu. Igrao je nešto poput Kloppova "gegenpressinga" i Juventusovi juniori se nisu snašli.

Briški je u 12. minuti pokušao odigrati povratnu loptu prema svojem golmanu Dinku Horkašu, no krivo je procjenio daljinu i dodao samo do Caligare, koji asistira Moiseu Keanu za 1-0. 'Modri' su se brzo oporavili i već nakon pet minuta izjednačili preko Ivana Božića. Sjajno je Matija Fintić probio lijevu stranu i poslao oštru loptu u šesnaesterac 'stare dame', a Božić još bolje reagira i glavom zabija prekrasan gol za izjednačenje 1-1. Dinamo je nastavio presing i stvorio je dosta prilika do kraja poluvremena, ali nije uspio zabiti i povesti.

U nastavku utakmice gledali smo igru iz prvog dijela. Juventus se posvetio obrani, a Dinamovi talenti u potpunosti su nadigrali protivnika. Stvarali su prilike, prijetili, Juventusovih nogometaša nije bilo nigdje... Do 74. minute izabranici Fabija Grossa imali su jedan jedini udarac prema golu Horkaša.

Cvitanović je mijenjao, uveo Abaza, Hudećeka i Đurića, ali rezultat se nije promijenio... I kada se sve činilo da će utakmica završiti nezasluženim remijem, ukazao se Ivan Božić. Točnije, Dani Olmo koji je pobjegao Juventusovim braničima i centrirao loptu. Božić ju je lijepo prihvatio i odapeo za nedostižnih 2-1 Dinama. Prekrasno je Božić pogodio, ne zna se je li ljepši njegov prvi ili drugi gol. Dinamo je utakmicu završio s 25 udaraca naspram Juventusova 3.

Tri boda tako ostaju na Hitrec-Kacijanu, a Dinamo je trenutno na zadnjem mjestu skupine H s istim brojem bodova kao i sve ostale momčadi. Iduću utakmicu dočekuje Sevillu u Zagrebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom