Obavijesti

Sport

Komentari 56

Užasan gubitnik: Murray ispao pa je napao hrvatsku sutkinju

Užasan gubitnik: Murray ispao pa je napao hrvatsku sutkinju
6

Murray je ispao s US Opena od Keija Nishikorija u pet setova. Početkom četvrtog seta čuo se opet onaj čudan zvuk i to baš kad je Andy imao break loptu. Hrvatska sutkinja odlučila je ponoviti poen

VIDEO

Kei Nishikori izbacio je Andyja Murraya u fantastičnom meču u pet setova koji je trajao gotovo četiri sata. Japanac je slavio 1-6, 6-4, 4-6, 6-1, 7-5 te je izborio polufinale protiv Stana Wawrinke koji je izbacio Del Potra.

Murray je dominirao na startu i činilo se kako će to bili lak posao za Britanca, pogotovo kad je pomeo Nishikorija u prvom setu prepustivši mu tek jedan gem. No Japanac se vratio u drugom da bi Murray uzeo treći i poveo 2-1. I tu je stao.

Na startu četvrtog seta imao je break-loptu, ali u tom trenutku na terenu se oglasio čudan zvuk što se događalo i u prethodnim mečevima na US Openu. Konačno je otkriveno i o čemu se radi. Pokvario se uređaj za obradu zvuka.

Organizatori su potvrdili da će ga zamijeniti za polufinalne mečeve. 

Uopće nije bilo glasno! Zašto nisi reagirala ranije?!

Hrvatska sutkinja Marija Čičak prekinula je poen i odlučila ga ponoviti što je razljutilo Murraya. Ušao je u raspravu s našom sutkinjom i zatražio dolazak supervizora turnira.

- Uopće nije bilo glasno! Isto se čulo i ranije na set loptu pa nisi reagirala. Nisi reagirala triput, a sad ponavljaš poen?! Mijenjaš pravila! - rekao joj je Murray, kojeg je to toliko izbacilo iz takta da je nakon toga izgubio sedam gemova u nizu.

Užasan gubitnik

U petom setu Britanac je odmah na startu izgubio servis, vratio se na 4-4, ali Nishikori mu je uzeo još jedan servis i tu je bio kraj za Murraya. Nakon poraza stisnuo je ruku japanskom tenisaču, a hrvatskoj sutkinji ironično je dobacio: 

- Puno ti hvala.

Nakon meča Murray je optužio hrvatsku sutkinju da nije reagirala iako se misteriozni zvuk čuo nekoliko puta ranije tijekom meča. 

- Da, to me definitivno izbacilo iz takta. Na početku četvrtog seta taj zvuk se čuo četvrti put, ali sutkinja je prvi put prekinula meč i to na break loptu - rekao je Murray.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica