Obavijesti

Sport

Komentari 1

Uzbudljiva i borbena utakmica u Ledenoj: CSKA odnio bodove

Uzbudljiva i borbena utakmica u Ledenoj: CSKA odnio bodove
5

Nadu Medveščaku nakratko je vratio Alexandre Giroux (33:44) golom s igračem više, ali odmah potom Kiril Petrov (34:46) je vratio prednost CSKA na dva razlike

VIDEO

Hokejaši Medveščaka u svom su 16. ovosezonskom nastupu u KHL-u izgubili na svom ledu od doprvaka CSKA iz Moskve sa 2-5 (0-0, 1-3, 1-2).

Nakon što u prvih 20 minuta nije bilo golova, susret je bio usmjeren na stranu gostiju početkom druge trećine. Prvo je Stephane Da Costa (24:16) doveo CSKA u vodstvo da bi u 27. minuti utakmice zbog nesportskog ponašanja iz utakmice izbačen prvo vratar Medveščaka Danny Taylor.

Naime, krenuo je prema protivničkom igraču uz gestu kao da ga želi udariti, a sudac je to okarakterizirao isključenjem. 

- To isključenje je i odredilo tijek utakmice, Taylor je ipak naš najbolji igrač ove sezone, a kad nemate njega na golu onda je to problem - rekao je domaći trener Dwyer.

Na gol je stao Niko Hovinen koji je vrlo brzo morao vaditi pločicu iz mreže i to u trenucima kada je Medveščak imao igrača više na ledu. Velika pogreška u gostujućoj trećini omogućila je igračima CSKA brzi protunapad koji je golom zaključio Jan Muršak (29:58).

Nadu Medveščaku nakratko je vratio Alexandre Giroux (33:44) golom s igračem više, ali odmah potom Kiril Petrov (34:46) je vratio prednost CSKA na dva razlike.

Početkom posljednjeg dijela utakmice Petrov (42:53) svojim drugim i Valerij Ničuškin (44:48) svojim prvim golom na utakmici povisili su na 5-1, da bi do kraja susreta Giroux (45:42) svojim drugim pogotkom smanjio na konačnih 5-2.

U jednom je trenutku nastala tuča između dvaju rivala, pa su Bolduc i Mursak preselili u box za kažnjene igrače.

- Kad utakmice ne ide pravim smjerom onda trebaš nekako razbuditi svoje igrače, nažalost cijelu utakmicu smo bili malo prenervozni i dobili previše isključenja, a to protiv ovakve momčadi, stvara veliki problem - rekao je Bolduc.

Medveščak je ostao 12. u Zapadnoj konferenciji sa 20 bodova, dok je CSKA na vrhu konferencije sa 43 boda.

Sljedeći nastup u KHL-u Medveščak će imati u subotu kada u Dom sportova stiže Sjeverstalj.

- Ovu subotu moramo dobiti utakmicu protiv Sjeverstalja, moramo doma početi pobjeđivati zbog plasmana u doigravanje - rekao je Bezina poslije utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu