Obavijesti

Sport

Komentari 113

Ponovno Leo Messi: Nikom nije zabio toliko golova kao Atleticu

Ponovno Leo Messi: Nikom nije zabio toliko golova kao Atleticu
13

Tek što je Barcelona povela preko Rafinhe, Atletico je izjednačio preko Godina. No, da susret ne završi bez pobjednika pobrinuo se Messi, koji je, iako prosječan danas, pokazao klasu i zabio za pobjedu

VIDEO

Ma tko bi drugi! Barcelona je teškom mukom stigla do vrijedne pobjede na Vicente Calderonu protiv Atletico Madrida, a junak je bio Lionel Messi! Sjajni Argentinac danas nije imao svoj dan, ali i u takvom raspoloženju ponovo je pokazao klasu i uspio zabiti. Barcelona je slavila 2-1 i tako barem do večeras preuzela prvo mjesto u La Ligi. Šime Vrsaljko je odigrao cijeli susret za Madriđane, dok je Ivan Rakitić ušao u nastavku.

Atletico je bolje otvorio susret. Točnije, bio je puno bolja momčad u prvom poluvremenu, a Barcelona je izgledala kao momčad sa sredine tablice. Momčad Diega Simeonea bila je puno bolje postavljena na terenu, a Barcina vezna linija kao da nije postojala. Luis Enrique ponovo je ostavio Ivana Rakitića na klupi, a umjesto njega priliku je dobio Rafinha dok su mu društvo u vezi pravili Iniesta i povratnik nakon suspenzije Busquets.

Izgledalo je to jalovo, Atletico je prijetio sa svih strana i iz svih raspoloživih sredstava, ali Barca je nekako uspjela preživjeti i na odmor se otišlo s 0-0.

Ne možemo reći da smo gledali lošu utakmicu, čak naprotiv. Igralo se u visokom tempu i prilika je bilo s obje strane. Ipak, Atletico je napravio više i u nastavku, a Barcelona je ta koja je povela. Nakon dosta odbijanaca i flipera u kazenom prostoru Atletica, lopta je došla do Rafinhe, koji je zabio svoj šesti gol u sezoni iz samo osam udaraca.

Veselje nije dugo trajalo jer je samo šest minuta nakon Diego Godin zabio za izjednačenje. Htio je Enrique uvesti Rakitića i napad ranije, ali Godin ga je prevario i zabio za izjednačenje. Odmah nakon primljenog gola Rakitić je ušao u igru, igrala se 71. minuta.

Probavali su i Atletico i Barca, ali čovjek odluke je drugu utakmicu zaredom bio Lionel Messi. Argentinac je u 86. minuti došao do svojeg 13. gola na Vicente Calderonu, 20. ove sezone i donio Barceloni vrijednu pobjedu. I ne samo to, Messi je zabio svoj 22. gol Atleticu, niti jednoj momčadi nije zabio toliko golova kao Madriđanima.

Barca je tako barem do večeras preuzela prvo mjesto u La Ligi i ima dva boda više od Reala, koji gostuje ne El Madrigalu kod Villarreala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani