Obavijesti

Sport

Komentari 23

Vratit ću Dinamo na pravi put! Moramo ostaviti srce na terenu

Vratit ću Dinamo na pravi put! Moramo ostaviti srce na terenu
12

Ne izgledamo dobro, ali ovo je derbi. Moramo odigrati jako pametno, oprezan je Ivajlo Petev uoči debitantske utakmice na klupi Dinama, nedjeljnog derbija protiv Hajduka na Maksimiru

VIDEO

Nadam se da će naša momčad igrati dobar nogomet i da će svi momci ginuti na terenu, dati 100 posto od onoga što imaju. Želimo uzeti tri boda, to je u ovom trenutku najvažnije, rekao je novi trener Dinama Ivajlo Petev uoči derbija protiv Hajduka.

- Zadovoljan sam punim angažmanom na treningu. Ne izgledamo dobro, ali ovo je derbi. Moramo odigrati jako pametno. To je utakmica s drugačijom psihologijom. Vjerujem da će Dinamo uzeti tri boda - dodao je Bugarin uoči "vatrenog krštenja" u HNL-u.

Petev je na konferenciji za novinare u Maksimiru uoči nedjeljne velike utakmice (17 sati) potvrdio kako bi svi igrači mogli konkurirati za nastup. Pritom je mislio i na Antu Ćorića te Adriana Šempera, za čiji je nastup samo ustvrdio "Vidjet ćete sutra".

- Bit ću sretan da sutra vidim pun stadion i da naši navijači podrže momčad. Trebamo ostaviti srce na terenu - kazao je Petev koji nije htio posebno ulaziti u detalje oko momčadi Hajduka:

- Sve je to OK, ali uvijek me je zanimala naša momčad.

Neobična je situacija na ljestvici u kojoj Dinamo ima sedam bodova (i utakmicu manje) od lidera Rijeke, a bod više ima Osijek. No Petev je za kraj samouvjereno poručio:

- Vratit ću Dinamo na pravi put, na autocestu!

Ivajlo Petev i Antolić uoči utakmice protiv Hajduka Više na http://bit.ly/2d3vocg Reporter: Antonio Bevanda, 24sata

Posted by 24sata on 1. listopada 2016

Kapetan "modrih" Domagoj Antolić nije osobito uznemiren činjenicom da hrvatski prvak ne igra dobro u posljednje vrijeme.

- Veselimo se sutrašnjem derbiju, spremni smo. Nema ništa ljepše nego pobjedom izbrisati gorak okus od zadnjih tjedan-dva, dići samopouzdanje u derbiju - kazao je Antolić i dodao:

- Već dugo nismo bili u takvom zaostatku. Mislim da ćemo s novim trenerom podići razinu igre i vratiti se na pobjedničke staze.

U posljednjem derbiju 10. kolovoza na Poljudu Dinamo je slavio 4-0, no atmosfera je svakako drugačija nego što je bila uoči tog sraza.

- Onda je sigurno bila puno bolja. Imali smo dobre rezultate, pobjeđivali smo i bili u jako dobroj formi. Sad dolazi Hajduk koji u zadnje vrijeme ima odlične rezlutate, mi smo u laganom padu, ali to sve pada u vodu kad derbi počne - poručio je Antolić koji nije previše pomagao novom treneru u prilagodbi:

- Nismo još o tome pričali, trener nas jako dobro zna i neće biti nikakvih problema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe