Obavijesti

Sport

Komentari 94

Ništa od čuda u Areni: Zagreb je izgubio od PSG-a 8 razlike

Ništa od čuda u Areni: Zagreb je izgubio od PSG-a 8 razlike
14

Rukometaši PPD Zagreba nisu uspjeli pobijediti moćni PSG. Parižani su u zagrebačkoj Areni slavili rezultatom 28-20 i imaju veliku prednost pred uzvrat u Francuskoj za tjedan dana

VIDEO

PPD Zagreb nije uspio napraviti čudo i pobijediti trenutno najmoćniju rukometnu momčad na svijetu. 'Lavovi' su u punoj zagrebačkoj Areni izgubili rezultatom 28-20 od PSG-a i s osam golova zaostatka putuju u Pariz na uzvrat.

PSG se već na početku utakmice odvojio. Nakon deset minuta imao je rezultat 7-3 i prednost od četiri gola. Nije to bila ona prava igra 'lavova', ali ipak su do kraja prvog poluvremena uspjeli smanjiti rezultat na 16-13.

I onda u nastavku drugačija priča. Zagreb je krenuo silovito, odlučno... Nakon 10 minuta drugog poluvremena PSG je bio na samo jednom zabijenom golu dok je Zagreb, serijom obrana sjajnog Filipa Ivića, došao do izjednačenja i rezultata 17-17. Neko vrijeme se igralo gol za gol.

No onda se PSG probudio i serijom 5-1 došao do velike prednosti koju do kraja nije ispustio. Do 55. minute Zagreb je bio u egalu, ali se raspao i u malom vremenu primio nekoliko golova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najbolji u redovima Zagreba bili su Vujić i Mandalinić s četiri gola dok je to kod PSG-a bio Mikkel Hansen s devet golova. Karabatić je zabio šest.

Uzvrat se igra za tjedan dana u Parizu, u nedjelju u 17 sati.

 

UŽIVO: PPD Zagreb - PSG 20-28


Prijenos se ne osvježava automatski, već to morate učiniti ručno.
Kliknite ovdje za ponovno učitavanje.

KRAJ PSG je na kraju slavio s uvjerljivih 28-20. Zagreb se raspao na kraju utakmice i primio par golova za veliku prednost Parižana pred uzvrat za tjedan dana.

47' PSG je ponovo proigrao. Omeyer se razbranio i Francuzi su se ponovo odvojili od Zagreba.

37' Zagreb igra puno bolje u nastavku. PSG je zabio jedan gol u drugom poluvremenu dok je Zagreb zabio 3. Sjajan je na golu Filip Ivić.

32' Ivić brani udarac Karabatiću, Zagreb ima priliku smanjiti prednost PSG-a na jedan gol.

32' Kontrecu dvije minute isključenja odmah na početku drugog poluvremena.

31' Počelo je drugo poluvrijeme.

POLUVRIJEME Kraj prvog poluvremena! PSG je bio bolji, ali Zagreb se nije dao i uspio je smanjiti prednost PSG-a na tri gola. Rezultat na poluvremenu je 16-13 za Parižane.

29' Isključenje za Vorija.

23' Zagreb je gubio i pet razlike, ali je u jednom trenutku serijom obrana Filipa Ivića došao na minus dva. Igra se u dobrom ritmu, PSG je strašno brz u kontra napadima.

15' Prva obrana Zagrebovih golmana. Filip Ivić je obranio udarac, a Šušnja je, u sljedećem napadu, nagazio crtu i gol nije priznat.

8' Mandaliniću dvije minute zbog povlačenja Abaloa.

5' Pavloviću dvije minute i sedmerac za PSG. Hansen je zabio.

2' Igor Vori je dobio isključenje, a Omeyer je upisao prvu obranu večeras. PSG je realizirao svoj napad i sad vodi 2-0.

1' Počeo je spektakl u Areni, PSG ima prvi napad. Ajmo Zagreb!

Traje predstavljanje igrača u Areni. Kroz koji trenutak počet će utakmica.

POZVANI RUKOMETAŠI:

PPD ZAGREB: Sabljić, Vujić, Kontrec, Šprem, Stevanović, Marković, Ivić, Raković, Horvat, Šušnja, Valčić J., Valčić T., Mandalinić, Markoski, Kovačević, Pavlović

PSG: Annonay, Melic, Mollgaard Jensen, Accambray, Vori, Kounkoud, Omeyer, Gunnarsson, Abalo, Karabatić L., Hansen, Narcisse, Onufryienko, Honrubia, Karabatić N., M'tima

 

NAJAVA

PPD Zagreb će u sklopu prve utakmice četvrtfinala rukometne Lige prvaka u zagrebačkoj Areni dočekati moćni PSG. Momčad Veselina Vujovića navikla je hrvatsku publiku na "mala čuda" kada su rezultati u pitanju stoga će Arena danas disati kao jedno i nadati se malom čudu protiv PSG-a.

Nikola Karabatić i društvo glase za favorita kada je u pitanju osvajanje Lige prvaka, ali kao što je to bio slučaj i 2014. te nešto ranije ove godine, PSG-u neće biti nimalo lako. U prosincu 2014. godine PPD Zagreb je u Areni pobijedio 25-24, a u veljači ove godine izgubio je 23-25.

PSG je u zadnje 22 utakmice izgubio samo jednom, ali vrijeme je i da se taj postotak promijeni. Nadamo se da će se to dogoditi večeras od 20.30 sati u Areni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova