Obavijesti

Sport

Komentari 65

Tropic je osvojio 'Četiri kafića': Livaja i Kukoč najbolji igrači...

Tropic je osvojio 'Četiri kafića': Livaja i Kukoč najbolji igrači...
9

Momčad Baolija predvođena Pašalićem, Balićem, Ercegom.. u finalu 'Četiri kafića' je izgubila protiv Tropica za koji su igrali Livaja, Jarni, Mornar, Kukoč... Tropic je nekoliko godina čekao na ovaj trofej

VIDEO

Završen je još jedan turnir 'Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović', 15. po redu. Ovogodišnji pobjednik je momčad Caffe Bar Tropic, koja je u finalu pobijedila Baoli 4-1.

Jedini gol za Baoli zabio je Ante Rebić da bi Marino Biliškov odmah u sljedećem napadu izjednačio na 1-1. Bivši igrač Hajduka i Wolfsburga je preokrenuo rezultat i zabio za vodstvo Tropica 2-1, da bi Tonći Kukoč dvama golovima potvrdio pobjedu Tropica

U prvom polufinalu Baoli je pobijedio trostrukog prvaka zaredom Kauri 3-2, a u drugom je Tropic izbacio Temperu s 3-1. Najbolji igrač turnira bio je Marko Livaja, dok je najbolji strijelac bio Kukoč.

- Drago mi je što sam dobio nagradu i posvećujem ju Gordanu Boljatu. Za njega je ovo najvažniji turnir, dugo godina ga nismo osvojili i večeras je došao red na nas jer smo bili najbolja momčad. Najbitnije je da smo se okupili da pomognemo ovoj djeci - rekao je Livaja nakon utakmice.

Bila je ovo manifestacija na kojoj su se pojavila brojna poznata imena hrvatskog nogometa. Bili su tu Mario Pašalić, Andrija Balić, Nikola Vlašić, Senijad Ibričić, Ivica Mornar, Marino Biliškov, Tonći Kukoč, dinamovac Nikola Moro, Duje Ćaleta-Car, Marko Livaja, Stanko Bubalo, Robert Jarni i brojni drugi.

- Svjesni smo da je moglo i bolje od ovoga i da Split kao grad uvijek traži više. No isto tako smo realni i znamo da mi ovdje ne možemo dovesti ni Messija ni Ronalda. Svi najbolji hrvatski nogometaši su bili dio turnira ili još uvijek jesu, a kad sve zbrojite i oduzmete jedino mjesto u Splitu gdje možete vidjeti hrvatske reprezentativce je ovaj turnir. I to će tako ostati sve dok potraje ovaj odnos s HNS-om - rekao je Damir Karaman, prvi čovjek organizacije turnira.

Do sada su sudionici i organizatori turnira skupili preko tri milijuna kuna, uglavnom za potrebe Centra za rehabilitaciju "Mir" u Rudinama, a konačan iznos prikupljenih sredstava s ovog turnira bit će poznat za nekoliko dana.


19:40 Kraj! Caffe Bar Tropic pobijedio je Baoli 4-1 i osvojio turnir 'Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović'. Najbolji strijelac turnira je Tonći Kukoč, a najbolji igrač je Marko Livaja po izboru sportskih novinara.

19:29 Izgleda da je sve gotovo... Tropic je poveo 4-1, strijelac je bio Kukoč.

19:25 Kukoč je zabio za vodstvo Tropica 3-1.

19:18 Biliškov je ponovo zabio! Bivši igrač Hajduka i Wolfsburga doveo je Tropic u vodstvo.

19:00 Odmah u idućem napadu Biliškov je izjednačio rezultat na 1-1.

18:59 Baoli je došao do prednosti golom Rebića u 7. minuti!

18:50 Počelo je finale turnira 'Četiri kafića' između Baolija i Tropica!

18:10 Tropic je u drugom poluvremenu došao do dva gola prednosti. Prvo je zabio Božinović, a zatim i Marko Livaja, kojem trenutno pripada potez utakmice. Fintom je prevario prvog čuvara pa prebacio i drugog da bi gurno loptu pored trećeg i hladnokrvno matirao Balića za konačnih 3-1.

17:45 Drugi polufinalni par Tempera i Tropic otišli su na poluvrijeme s rezultatom 1-1. Nakon gola Kukoča na 1-1 je izjednačio Mamut.

17:30 Tropic je poveo golom Kukoča 1-0.

17:20 Drugi polufinalni susret između Tempere i Tropica je počeo. Ovacije na predstavljanju dobili su Robert Jarni, Ivica Mornar i Stanko Bubalo.

Tempera: Balić, Prce, Šimić, Banić, Gabrić, Ćaleta-Car, Kovačić, Prskalo, Katić, Musa, Bubalo, Tešija, Večernik.

Tropic: Obradović, Franić, Livaja, Jarni, Cipetić, Mornar, Biliškov, Kukoč, Jelovčić, Kovačević, Božinović.

17:15 Baoli se plasirao u finale nakon što je igrač odluke bio Rebić. Vlašić i Muslimović su zabili za 2-2 i povratak Kaurija, ali na kraju je Rebić minutu i pol prije kraja riješio susret i Baoliju osigurao pobjedu 3-2.

17:05 Na turniru 'Četiri kafića' je i splitska novinarka Mirta Šurjak, koja se sasvim dobro zabavlja.

17:00

16:45 Aktualni prvak Kauri za koji igraju Ibričić, Radošević, Kožulj, Runje, Vlašić i drugi gubi na poluvremenu 2-0. Za Baoli su zabili Delić i Kvesić.

16:20 Igra se polufinalni susret u kojem se sastaju Baoli i trostruki prvak turnira zaredom Kauri. Za Baoli, među ostalima, nastupaju Mario Pašalić, Andrija Balić, Mario Maloča, Ante Erceg, Danijel Pranjić, Andrija Vuković... dok za Kauri kojeg predvodi Senijad Ibričić nastupaju Božidar Radošević, Zvonimir Kožulj, Ivan Runje, Nikola Vlašić, Nikola Moro te ovacijama dočekani Romano Obilinović. Na Gripama se okupilo oko 4 tisuće gledatelja, no ispred dvorane je još velika gužva tako da nema sumnje da će do finalnih susreta dvorana opet biti ispunjena gotovo do posljednjeg mjesta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju