Obavijesti

Sport

Komentari 32

Vatreni su doputovali u Skadar, Čačić: Puno smo jači od Kosova

Vatreni su doputovali u Skadar, Čačić: Puno smo jači od Kosova
1

KOD SVOJIH Nijedan stadion na Kosovu ne zadovoljava Uefine uvjete stoga će Kosovari utakmicu s Hrvatskom igrati u albanskom Skadru. Stadion Loro Boriqi prima 16 tisuća posjetitelja

VIDEO

Iako desetkovana, Hrvatska nogometna reprezentacija na put u Albaniju odlazi u dobrom raspoloženju. Nedostaju kapetan Luka Modrić, Ivan Rakitić, Dejan Lovren i Marko Pjaca.

Izbornik Ante Čačić imat će zadatak dobro posložiti momčad pa bi moglo doći i do promjene formacije, a Brozović bi mogao zaigrati na krilu. Kohezija u momčadi je sjajna, kemija na vrhuncu i premda odlazi bez važnih pojedinaca Hrvatska je favorit.

>>> 13:30 Vatreni su u popodnevnim satima stigli zrakoplovom iz Zagreba u Tiranu, odakle su autobusom krenuli u Skadar, grad na sjeveru Albanije.

Hrvatski nogometaši odsjeli su u hotelu Grand Europa, oko kojeg je bio kordon specijalne policije, a dočekalo ih je mnoštvo građana Skadra koje nije htjelo propustiti priliku vidjeti i fotografirati se s našim nogometašima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nogometna reprezentacija leti u Tiranu na utakmicu protiv Kosova

Posted by 24sata on Wednesday, 5 October 2016

- Nema novih ozljeda usprkos ovim nedostacima kojima smo suočeni ovih dana. Nadasve sam uvjeren u naše igrače i da opravdaju ulogu favorita. Atmosfera je zaista dobra i ja sam optimist. Usprkos tome što nas čeka zaista jedan težak susret kod Kosovara kao domaćina iako ne igraju kući - rekao je izbornik Čačić uoči polaska u Albaniju pa prokomentirao protivnika:

- Učinit će sve, ići će do otkaza, ja bih rekao, ali naša ekipa je momčadski puno jača, puno iskusnija. Na kraju krajeva rejting naših igrača i naše reprezentacije to i potvrđuje. Ponavljam, vjerujem da ćemo učiniti sve, da ćemo biti dobri i da će se to na kraju manifestirati rezultatom. Kosovo smo gledali samo jednu utakmicu. Rekao sam i prije same utakmice da izgledaju dosta dobro, a vjerujem da će sada biti još i bolji. Hrvatska ne smije odstupiti u mislima da u svakoj utakmici mora težiti tome da se nametne i da postavi svoju kvalitetu na terenu.

Još nije odabrao početnih 11 do kraja.

- Blizu sam odabira prvih 11, ali s obzirom kako se stvari odvijaju moram čekati posljednji trening danas - zaključio je izbornik.

Marko Rog ove sezone i nije u igračkom kontinuitetu, ali svjestan je da mora proći neko vrijeme.

- Lijepo se vratiti u Hrvatsku. Bolja smo reprezentacija od obje s kojima igramo. Svjestan sam da mora proći neko vrijeme, rekao mi je to i sam trener. Vjerujem da ću se boriti za neku minutažu i u sljedećim utakmicama zaigrati.

Dotakao se Rog i ozlijeđenih igrača.

- Nažalost, nikome nije drago. Svi smo prijatelji i nikome nije drago kad se netko ozlijedi. Vjerujem da više neće biti ozljeda.

Kosovo je relativna nepoznanica.

- Organizirana su ekipa. Dosad su nepoznanica, nemaju previše utakmica. No ako mi odigramo dobru utakmicu ne trebamo se nikoga bojati - zaključio je veznjak Napolija.

Tko je kosovsko čudo iz Barce koje prijeti Hrvatskoj: Pobjegao s 2 godine od rata, kažu da je novi Iniesta!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram