Obavijesti

Sport

Komentari 20

Bale provocirao u fešti: 'Wales. Golf. Madrid. Tim redoslijedom'

Bale provocirao u fešti: 'Wales. Golf. Madrid. Tim redoslijedom'
3

Protiv Azerbajdžana velški su navijači Baleu pjevali 'Wales. Golf. Real Madrid. Tim redom'. Nakon pobjede nad Mađarskom i osiguranog Eura Bale je razvukao zastavu s tom porukom Zidaneu

VIDEO

Nekad su imali Bellamyja, ali znalo se da je Giggs gazda i daleko najbolji igrač Walesa. Danas je ista priča sa dva druga imena. Ramsey je zabio Mađarima i odveo Wales na Euro, ali 'tata repke' je Gareth Bale.

Pokretanje videa...

02:56

Bale već duže vrijeme želi otići iz Reala. Otkad se Zidane vratio na madridsku klupu relacija velškog majstora i francuskog ćelavca je, tvrde svi pouzdani španjolski izvori, skoro pa nepostojeća.

Kad Realu zagusti Zidane aktivira Bale, Velšanin obavi svoje, donese pobjedu golom ili asistencijom, ali i jedan i drugi jedva čekaju da prestanu dijeliti istu svlačionicu.

Bale obožava igrati golf pa su mu navijači reprezentacije, tijekom vikenda i utakmice na kojoj su pobijedili Azere, pjevali: 'Wales. Golf. Real Madrid. Tim redom'!

Kad se slomilo i Mađare pa osiguralo Euro, u slavlju se na travnjaku našla i zastava s tom porukom, a Bale ju je bez problema uzeo u ruke i - 'umirao' od smijeha.

Ramsey Mađarima oduzeo EP, Njemačka preokrenula Sj. Irsku
Ramsey Mađarima oduzeo EP, Njemačka preokrenula Sj. Irsku

Velška televizija S4C svojim je kadrovima ovjekovječila tu priču, a Bale je nakon utakmice relativizirao moguću štetu koju si je tim slavljem možda napravio u Madridu:

- Čuo sam pjesmu o Walesu, golfu i Realu, posebno pred kraj utakmice kad sam sjeo na klupu pa se tome smijao sa suigračima. Navijačka šala, to je sve. Slavili smo plasman na Euro, sve je to samo dobra zaj....cija.

Korijen priče je u izjavi nekadašnje Realove zvijezde i sportskog direktora Peđe Mijatovića koji je nedavno izjavio:

- Nisam razgovarao s Garethom, ali kad ga vidim kako igra i čujem kako provodi slobodno vrijeme stječem jaki dojam kako je prva stvar na koju misli Wales. Onda dolazi golf, a tek na trećem mjestu je Real - procijenio je Mijatović, a Bale odgovorio:

- Pa normalno da sa više uzbuđenja igram za moju zemlju. Na kraju krajeva, te su utakmice rjeđe pa i već samim tim posebnije. Ali i za klub uvijek dajem 100%, to svi vide i svi znaju pa ma što pričali ili procjenjivali. A u repki je to ekipa koju poznam još i U17 selekcija. To je atmosfera kao kad sa friendovima zahaklaš u kvartu. I normalno da mi je to posebno.

Ekipa koja na Twitteru i Facebooku vodi profil 'Troll Football' složila je karikaturu sa lako mogućim odgovorom Zidanea i Realovog predsjednika Florentina Pereza:

Bale će, igrao-ne igrao, barem do zime zarađivati svoje milijune u Madridu, a onda se na obostrano olakšanje rastati s Realom i Zidaneom.

I čovjek je, voljeli ga ili ne, za madridski klub napravio - jako puno. Ili drugim riječima: vratio vagone love uložene u njegov transfer iz Tottenhama i fenomenalnu plaću kroz zadnjih 6,5 godina.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM

Pokretanje videa...

12:01
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom