Obavijesti

Sport

Komentari 13

'Kauboji' znaju i posljednjeg protivnika: Česi dobili Ukrajinu!

'Kauboji' znaju i posljednjeg protivnika: Česi dobili Ukrajinu!
1

Hrvatski rukometaši saznali su i posljednjeg protivnika u drugom krugu Eura, a to će biti Češka. Oni su u odlučujućem dvoboju pobijedili Ukrajinu 23-18 i tako otišli u daljnju fazu...

VIDEO

Njemačka, Španjolska, Austrija i Češka su reprezentacije protiv kojih će Hrvatska igrati u drugom krugu skupine I! Naši su besprijekorno odradili svoju skupinu i s kokicama u ruci i pred TV-om u opuštenom izdanju su mogli gledati naše buduće protivnike.

Pokretanje videa...

16:50

Austrijanci su prvo sredili Makedonce uvjerljivih 32-28 i osigurali prvo mjesto, a o drugoj poziciji su u izravnom dvoboju odlučivale Češka i Ukrajina. Ukrajincima je trebala pobjeda od dva razlike u dosta čvrstoj i teškoj utakmici, ali Česi su ipak uspjeli doći do pobjede 23-19 zahvaljujući kvalitetnijoj vanjskoj liniji.

Češka je u drugom krugu bila i na Euru 2018. u Hrvatskoj, a 'kauboji' su ih pobijedili u utakmici za peto mjesto.

Najbolji kod Čeha bio je Babek koji je utrpao šest golova, a Mubenzem je dao četiri. Hrabre i borbene Ukrajince predvodio je Kozakevič zabivši četiri komada.

U skupini D Norveška je pobijedila neugodne Portugalce 34-28 i tako je prenijela dva boda u drugi krug. Ali nije to bilo baš lagano, pa nisu Portugalci samo tako pobijedili Francuze.

Handball EM: France - Norway

Norvežani su ih i shvatili ozbiljno, ali na početku je bila prava borba. Portugal je držao egal i stalno su bili na jedan, dva razlike. Ali kada Sagosen i družina dodaju gasa, možete ih samo gledati i plakati od muke do mile volje. Nevjerojatnom serijom od 6-1 su početkom drugog dijela i potpuno pobjegli Portugalu, a ta serija im je donijela komotniju završnicu i pobjedu od 34-28.

Norvežani su u ovom susretu pokazali nevjerojatnu širinu, a čak četiri igrača njih pet je zabilo četiri ili više gola. Najraspoloženiji bio je Joendal sa sedam komada, Abelvik Rode je utrpao šest komada, Johannessen također šest, Sagosen pet, a Reinkind četiri.

SG Flensburg-Handewitt - Telekom Veszprem

Bila je to nevjerojatna ofenzivna predstava u drugom dijelu i poslali su silovitu poruku glavnim konkurentima.

Najbolji kod Portugala bio je Rodrigues s pet golova.

Švedska je u posljednjoj utakmici skupine F u Goteborgu svladala Poljsku sa 28-26 i osigurala drugo mjesto iza Slovenije koja je u prvom krugu ostvarila sve tri pobjede.

Četiri švedska igrača postigla su po pet golova protiv Poljske, Daniel Pettersson, Jim Gottfridsson, Andreas Nilsson i Kim Ekdahl du Rietz, dok je Szymon Sicko bio strijelac osam golova za Poljsku.

Slovenija je u svom posljednjem nastupu u Goteborgu svladala Švicarsku sa 29-25. Miha Zarabec je sa šest golova bio najbolji kod Slovenije, dok je Andre Schmid s osam pogodaka predvodio Švicarsku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše
BIRTIJA

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše

Volio bih dočekati da se isti ljudi koji se svako toliko okupe slaveći uspjeh pojedinca ili grupe sudržavljana u jednakom broju, ili plus još toliko, redovito okuplja kako bi zaštitili svoja prava. Borba za više razuma

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali
LINO ČERVAR ZA 24SATA

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali

Ja vodim bitke na terenu, a zajedno sa suprugom Klaudijom i onu životnu za njezino zdravlje. U deset situacija u finalu protiv Španjolske bili smo oštećeni, rekao nam je Lino Červar
'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'
SREBRNI 'KAUBOJ' MATANOVIĆ

'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'

Otac je bio na prvih sedam utakmica, ostali su se rasporedili. Nažalost, Stockholm je bio predaleko i preskup, pa nisu došli tamo. Dresovi? Ma, svima sam dao i više njih, kaže nam Vlado Matanović