Obavijesti

Sport

Komentari 473

Đoković u šoku: Vesely pomeo prvog igrača svijeta u 2. kolu!

Đoković u šoku: Vesely pomeo prvog igrača svijeta u 2. kolu!
7

Đoković je izletio iz Monte Carla već u drugom kolu! Srpskog igrača izbacio je 55. tenisač svijeta Čeh Jiri Vesely (22), koji je slavio u tri seta rezultatom 6-4, 2-6, 6-4

VIDEO

Jiri Vesely napravio je senzaciju u drugom kolu Monte Carla. Češki tenisač izbacio je Novaka Đokovića u tri seta 6-4, 2-6, 6-4 nakon nešto više od dva sata igre.

- Igrao sam jako, jako loše. Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je dosta naporno pa trebam napuniti baterije. Nisam se osjećao svjež kao inače. Vesely je odgirao jako dobro, servirao je odlično. Taktika mu je bila prava i bio je agresivan u pravim trenucima - rekao je Đoković nakon meča.

Đoković je lani osvojio naslov u Monte Carlu, a poraz od Veselog u 2. kolu najranije je ispadanje prvog igrača svijeta na ATP Touru u posljednje tri godine, još od poraza od Dimitrova u Madridu, gdje je Đoković izletio također u drugom kolu.

- Izašao sam na teren sa stavom i nadom da bih ga mogao dobiti. Pomislio sam, zašto ne? I uspio sam - rekao je 22-godišnji češki tenisač nakon meča karijere.

Veselom i Đokoviću ovo je bio prvi međusobni susret, a 55. igraču svijeta malo je tko davao šanse protiv Novaka. Đoković je u prvom kolu bio slobodan, a Vesely je slavio protiv Gabašvilija. U osmini finala Čeh ide na boljeg iz meča Lorenzi - Monfils.

Prvi put u šest godina

Đoković je posljednji put izgubio od tenisača koji je 50. na ljestvici ili lošiji u Queensu 2010. godine. Malisse je tada izbacio Novaka u šesnaestini finala. Novak je od tada nanizao 107 pobjeda protiv tenisača koji su 50. ili lošiji na ATP-ovoj ljestvici.

Vesely je protiv Đokovića odigrao meč karijere. Čeh je prošli tjedan izgubio od Borne Ćorića u Marakešu, a prije ove senzacionalne pobjede dobio je tek jedan meč u sedam turnira ove sezone.

ATP Monte Carlo, 2. kolo:

Đoković - Vesely 4-6, 6-2. 4-6

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 473

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti
Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo