Obavijesti

Sport

Komentari 67

Vođa obrane: Kloppov miljenik impresionirao engleske medije

Vođa obrane: Kloppov miljenik impresionirao engleske medije
1

Strijelac pobjedničkog gola protiv Borussije u četvrtfinalu ponovo je bio jedan od istaknutijih na Anfieldu u primarnoj intenciji domaćih da mrežu sačuvaju netaknutom

VIDEO

U velikom slavlju na Anfieldu, Liverpool je potvrdio svoj rast pod vodstvom Jurgena Kloppa. Momčad djeluje stabilno, sve više uigrano i samopouzdano čime ispunjavaju početne parametre uspješnog kluba.

Rezultati to potvrđuju, ponajviše u Europi u kojoj su se 'redsi' pronašli ovog proljeća. Epski preokret protiv Dortmunda precizno ocrtava konture Kloppovog L'poola koji će za 12 dana suprotstaviti se aktualnom osvajaču natjecanja, Sevilli. Englezi tako započinju svoj povratak među elitu u kojem bitnu ulogu igra hrvatski reprezentativac Dejan Lovren koji nije propustio pohvaliti navijače poslije pobjede vrijedne finala.

Strijelac pobjedničkog gola protiv Borussije u četvrtfinalu ponovo je bio jedan od istaknutijih na Anfieldu u primarnoj intenciji domaćih da mrežu sačuvaju netaknutom. 

Britanski Independent nagradio ga je ocjenom 8 od najviše mogućih 10 uz opis: 'sjajno izdanje uz nekoliko krucijalnih startova'. Igračem utakmice proglasili su kapetana Jamesa Milnera kojeg ističu primjerom vođe na terenu.

Villarreal v Liverpool - UEFA Europa League Semi Final First Leg

Guardian je bio opširniji u svojoj analizi kroz koju su istaknuli Mignoleta i Lovrena kao igrače koji su imali vitalan doprinos. Dejanovo blokiranje Bakambua na startu drugog poluvremena spriječilo je potencijalno veliku opasnost u polovici Redsa , a isti izvor navodi da se hrvatski stoper totalno transformirao u igrača od povjerenja, čak i kad pored sebe nema Mamadoua Sakha. 

Tako je Lovren preuzeo ulogu vođe obrane Liverpoola što je posebno istaknuo Goal.com:

- Uvijek pravovremen kad je Toureu trebalo dodatno pokrivanje uz gotovo presudan start ispred Bakambua kojim je spriječio opasnost.

Sve ovo potvrđuje tezu da bivšem igraču Dinama, Lyona i Southamptona godi igrati pod Kloppom koji je poznat po kvalitetnoj mentalnoj pripremi igrača što je Lovrenu itekako bilo potrebno. Njegove igračke sposobnosti nisu bile sporne, a odnos uzajamnog povjerenja Nijemca i Hrvata bitan je faktor u preporodu često kritiziranog braniča.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica