Obavijesti

Sport

Komentari 55

Vraća nam se Lino! Legendarni Červar opet izbornik Hrvatske

Vraća nam se Lino! Legendarni Červar opet izbornik Hrvatske
9

Lino Červar vratio se na klupu hrvatske rukometne reprezentacije! Dogovorio je sve s prvim čovjekom hrvatskog rukometa Zoranom Gopcem i čeka se samo službena potvrda HRS-a

VIDEO

Lino Červar vraća se na klupu Kauboja! Dogovorio je sve s alfom i omegom hrvatskog rukometa Zoranom Gopcem i čeka se samo službena potvrda HRS-a.

- Ima još nekoliko stvari koje se moraju korektno završiti i kroz vrlo kratko ćemo vas obavijestiti o svemu. Nadam se da ćemo se naći u sljedećih desetak dana i da ćemo tada imati novog izbornika. To je sve što se može reći. Nigdje ne zapinje već gospodin Červar ima korektan odnos prema poslodavcu i institucijama za koje radi - rekao je Zoran Gobac nakon sastanka, prenijela je stranica HRS-a, a Lino dodao:

- Slažem se sa svime što je rekao Gobac.

Ukratko, na relaciji HRS - Lino Červar sve je dogovoreno i sada još samo preostaje da Lino riješi raskid s Makedonijom i Metalurgom i preuzme svoje staro mjesto.

HRS je presudio Željku Babiću još tamo 31. siječnja i poručio: 'U roku mjesec dana imat ćemo novog izbornika'. Taj je rok istekao, a danas, na Dan žena, 8. ožujka Gobac i Červar odradili su i prvi službeni sastanak. 

Iako je Gobac rekao da je HRS pregovarao i sa strancima, i to s legendama poput Valera Rivere i Ulrika Wilbeka, svima je bilo jasno da je jedini pravi kandidat za klupu bio Lino Červar, čovjek koji je s Hrvatskom osvojio sve osim europskog zlata, što će imati šansu ispraviti sljedeće godine, i to u Hrvatskoj.

Za Linu su bili svi, od rukometnih legenda poput Saračevića, dopredsjednika HRS-a Grahovca i Slavka Goluže koji je rekao da je samo njemu spreman biti pomoćnik pa sve do reprezentativaca.

Hrvatsku je posljednji put vodio prije sedam godina, na Euru u Austriji. Kauboji su u finalu izgubili od Francuske. S Linom su otišla i finala jer je taj finale 2010. bio posljednji naših rukometaša na velikim natjecanjima.

Evo nam Line natrag, nadamo se da će se vratiti i finala...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba