Obavijesti

Sport

Komentari 3

Vujović: Nisu igrači krivi, a mi smo sretni što imamo Gopca...

Vujović: Nisu igrači krivi, a mi smo sretni što imamo Gopca...
1

Nije bilo ni povišenih tonova ni drastičnih mjera. Imamo veliku sreću što imamo Zorana Gopca koji je rijetko realan i objektivan čovjek. Rekao je da ćemo doći na svoje, kaže trener PPD Zagreba Veselin Vujović

VIDEO

Bio sam toliko razočaran da sam u ljutnji bio spreman riješiti se nekih igrača, ali shvatio sam da oni nisu ništa više krivi od ostalih. Evo, Šebetić nije igrao četiri mjeseca, ali treba ga istrpjeti, a ne da mu legnem na kičmu. Treba čekati i ostale jer, osim golmana, igrači generalno nisu u formi, rekao je Veselin Vujović.

Trener PPD Zagreba u nedjelju je, dan nakon trećeg poraza iz tri kola Lige prvaka, bio na sastanku s vodstvom kluba. Iako su neki možda očekivali ozbiljne posljedice, ništa od toga.

- Nije bilo ni povišenih tonova ni drastičnih mjera. Imamo veliku sreću što imamo Zorana Gopca koji je rijetko realan i objektivan čovjek. Rekao je da ćemo doći na svoje, da smo najopasniji u četvrtfinalu, samo trebamo doći do njega - kaže Vuja.

Potegnuto je pitanje njegove motivacije nakon ljeta na Olimpijskim igrama s reprezentacijom Slovenije. Iako se složio s pitanjem, tvrdi da će sigurno doći do točke kad će sve moći normalno funkcionirati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moji motivi i ambicije su i veći od klupskih, znam što treba raditi. Na dobrom smo kursu jer znamo gdje je svjetlo na kraju tunela, nismo kao guske u magli. Bili smo blizu u Celju i protiv Szegeda, koji se jako pojačao. Kristiansand je odigrao jako dobro, a imao je i pomoć sudaca. Ali lani smo u Ligi prvaka izgubili sedam utakmica, sad tri. Znači, možemo još četiri - našalio se trener.

No krajnje je vrijeme za prekid crnog niza, a prilika za to stiže u subotu, kad u Zagreb dolazi Meškov. No prije toga, već danas, slijedi okršaj u Seha ligi protiv Metalurga s Linom Červarom na klupi.

- Jako su čvrsti, a Červar je uvijek motiviran, ali dat ću šansu onima koji su dosad manje igrati, a ostale odmarati za subotu jer nam je utakmica s Meškovom izuzetno važna - rekao je Vujović.

Danas bi tako mogao zaigrati i Igor Vujić, koji je bio bez kluba i sam tražio da trenira s ''plinarima''. Pravo nastupa u Ligi prvaka imat će od 6. kola, a u Seha ligi odmah.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram