Obavijesti

Sport

Komentari 7

Vujović: Šebetić se vraća kod PSG-a, ali neće biti Pavlovića

Vujović: Šebetić se vraća kod PSG-a, ali neće biti Pavlovića
1

Dobra vijest za trenera Zagreba je povratak jedinog ljevaka u vanjskoj liniji, no zato je ostao bez Domagoja Pavlovića, a možda i bez Stefana Vujića

VIDEO

Imamo velikih problema s ozljedama i ne možemo takvi ozbiljno prijetiti Parizu. Za nas bi bilo jako važno da odigramo dobru utakmicu, da steknemo nova iskustva, da to što smo napravili u Europi ove sezone potvrdimo i u ovoj utakmici. Za mene bi sjajan rezultat bio kad bi ih mogli pobijediti jedan, dva razlike, najavio je Veselin Vujović uzvratnu utakmicu Lige prvaka protiv PSG-a.

Pariška momčad u Zagrebu je pobijedila osam razlike i tako gotovo riješila sve upitnike oko putnika na Final Four Lige prvaka. Dobro se Zagreb držao u Areni do 45. minute, no kraća klupa uzela je svoj danak i Vujovićevi igrači pognutih su glava napustili teren. I ovoga puta hrvatski prvak će biti prepolovljen.

- Ozljede? Brojčano je isto kao i prije tjedan dana, ali ozlijeđeni su se igrači zamijenili. Šebetić će biti u sastavu, ali Pavlović neće, a možda ni Vujić. Velik je to broj ozljeda, ali što je tu je - prisjetio se trener i Stepančića, Šandrka i obranovića.

Pavlović, dakle, ne putuje u Pariz, a danas će se znati kakva je situacija s Vujićem.

- Rame je tako-tako, nadam se da nije ništa strašno, ali osjetim smetnje. Danas ću odraditi neke pretrage pa ćemo vidjeti hoće li biti rame spremno - priča Stefan Vujić.

Zagreb su u Areni srušila dvojica od kojih se to najviše i očekuje, Mikkel Hansen s devet i Nikola Karabatić sa šest golova.

- Sigurno ih je moguće zaustaviti, ali zadnjih par godina nitko još nije našao tu formulu za njih dvojicu. To su dva izuzetna igrača koji se rađaju jednom u 20 godina, ali da ih se bojimo, ne bojimo. No nismo našli još lijek za njih, nadam se da ćemo sada uspjeti.

Bez obzira na težak poraz, sezona je za Zagreb uspješna.

- Moramo biti zadovoljni našim nastupima ove sezone s obzirom da se momčad jako promijenila. Nadam se da ćemo nastaviti rasti kao momčad idućih godina i jednog dana se plasirati na taj Final Four - optimističan je Vujić.

Ovoga puta vanjska linija doživjet će promjene. Pavlovića nema, no vraća se jedini ljevak u vanjskoj liniji, Šebetić.

- Pavlović je odličan igrač i stvarno će nam faliti. No moramo se snaći i bez njega, ali dobra vijest je da se vraća Šebetić. Nedostajali su nam njegovi golovi - zaključio je Vujić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica