Obavijesti

Sport

Komentari 46

West Ham i Chelsea remizirali, još ništa od LP-a za S. Bilića

West Ham i Chelsea remizirali, još ništa od LP-a za S. Bilića
7

Bilićevi dečki nisu uspjeli pobijediti Chelsea na Stamford Bridgeu iako su imali prednost od 2-1 do 88. minute. Na kraju je bilo 2-2. Leicester je nastavio sjajan niz i pobijedio Crystal Palace 1-0

VIDEO

West Ham je s 2-1 pobijedio Chelsea u listopadu na Upton Parku, ali danas mu to nije uspjelo poći za rukom na Stamford Bridgeu. Sjajni Bilićevi nogometaši su do 88. minute imali 2-1, ali onda je Loftus-Cheek iznudio penal. Siguran s bijele točke za poravnanje bio je Fabregas. Chelsea je tako uspio izvući remi 2-2 na svojem terenu. Strijelci za West Ham su bili Manuel Lanzini i Andy Carroll dok je za Chelsea dva puta zabio Cesc Fabregas.

Pokušavao je Chelsea kombinatorikom doći ispred gola West Hama, ali obrana 'čekićara' nije popustila niti u jednom trenutku. Ne samo da se West Ham nije dao nadmudriti nego je i prvi poveo preko Manuela Lanzinija u 17. minuti.

Oba gola koja je Chelsea zabio bila su iz prekida. Prvo je Fabregas sjajno zabio iz slobodnjaka u trećoj minuti sudačke nadoknade da bi za kraj donio svojoj momčadi izjednačenje iz penala.

Dobar potez napravio je Slaven Bilić kada je u 60. minuti uveo Andyja Carrolla u igru. Samo minutu kasnije napadač je doveo 'čekićare' u prednost. Nažalost, West Ham u ovoj utakmici nije imao sreće. Da je danas pobijedio Chelsea preskočio bi Manchester City i zasjeo na 4. mjesto. No morat će čekati još koju utakmicu.

Leicester juri i ne staje

Ponovo je Leicester pobijedio s rezultatom 1-0 što im je 13. pobjeda ove sezone s rezultatom 1-0. Ovaj put je pao Crystal Palace. Govorio je da još ne želi pričati o naslovu i Ligi prvaka, ali sad će to biti neizbježno. Claudio Ranieri sjajno je posložio momčad i zasluženo će osvojiti prvenstvo. Ako ga osvoji.

Strijelac jedinog gola za 'lisice' bio je Riyad Mahrez u 34. minuti na asistenciju Jamiea Vardyja. Mahrez je 27. put ove sezone sudjelovao u golu. Trenutno ima 16 golova i 11 asistencija. 

Ovom pobjedom Leicester se odvojio od drugog Tottenhama na osam bodova. 'Spursi' sutra igraju protiv Bournemoutha na White Hart Laneu.

 

Rezultati 31. kola Premier lige: 

Everton - Arsenal 0-2
Chelsea - West Ham 2-2
Crystal Palace - Leicester 0-1
Watford - Stoke City 1-2
WBA - Aston Villa 0-1

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 46

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović