Obavijesti

Sport

Komentari 95

Prvaci na rubu ispadanja: Još jedan poraz i bajka je završila!

Prvaci na rubu ispadanja: Još jedan poraz i bajka je završila!
4

Košarkaši Oklahome pobijedili su na svom parketu prvake NBA lige Golden State 118-94 i tako u finalnoj seriji Zapada poveli 3-1 i doveli prvake na rub ispadanja iz doigravanja

VIDEO

Tko bi se tome nadao? Nakon što su u regularnom dijelu sezone imali rekordnih 73-9, košarkaši Golden State Warriorsa na rubu su ispadanja 'već' u finalu Zapada.

Russell Westbrook s triple-doubleom (36 koševa, 11 skokova i 11 asistencija) odveo je svoju Oklahomu do druge uzastopne pobjede (118-94) i vodstva 3-1 u finalnoj seriji Zapada. Prvaci sada moraju po svaku cijenu pobijediti u idućoj utakmici na svom parketu žele li ostati u igri za obranu naslova NBA prvaka.

- Moramo se svi zajedno trgnuti. Jedina dobra vijest je što se vraćamo kući, a očito je da tamo igramo bolje. Plan? A ništa, pobijediti iduću utakmicu i staviti mali pritisak na njihova leđa - utučen je bio trener Warriorsa Steve Kerr.

A kakva je to noć bila za prvake dovoljno govori podatak da su u prve dvije četvrtine dobili čak 72 koša i zaostajali za domaćinom velikih 19 razlike. Thompson je zabio 26, no problem je bio Curry koji je utakmicu završio s 19 koševa uz za njega mizeran šut 6/20. Toliko neobično za Curryja da su američki kolege posumnjali u ozljedu.

- Nije ozlijeđen. Vraća se nakon pauze, no, ne, nije ozlijeđen. Jednostavno je imao lošu večer, događa se i najboljima na svijetu - kaže Kerr.

Prvi je to put ove sezone da je Golden State izgubio dvije utakmice za redom, a uz sjajnog Westbrooka uništili su ih Durant s 26 koševa te Roberson i Ibaka sa 17 koševa.

- Svaku utakmicu igram kao da mi je posljednja, bez obzira tko mi je s druge strane. To je moj posao. Mislim da smo sada u dobroj poziciji, no ova utakmica je iza nas. Moramo razmišljati o idućoj, a svaka utakmica je drugačija - kaže Westbrook.

MVP NBA lige vjeruje da sve još mogu preokrenuti.

- U teškoj smo situaciji, no ništa još nije gotovo - zaključio je Curry.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića