Obavijesti

Sport

Komentari 31

Z. Zidane: Nismo odustali, još uvijek možemo osvojiti naslov

Z. Zidane: Nismo odustali, još uvijek možemo osvojiti naslov
1

Pobijedili smo u 10 utakmica zaredom i trebamo tako nastaviti. U prvenstvu su nam ostale dvije utakmice do kraja i moramo se nastaviti boriti, rekao je trener Reala Zinedine Zidane

VIDEO

Zinedine Zidane je bio jasan kada je u subotu rekao da Real Madrid nije odustao od naslova španjolskog prvenstva. Još uvijek ima nade, ostala su dva kola do kraja.

'Kraljevi' su iza Barcelone i Atletico Madrida na tablici, ali još uvijek matematički mogu osvojiti naslov.

- Poruka je sljedeća: dok god ima vremena moramo vjerovati u svoje mogućnosti. Pobijedili smo 10 utakmica zaredom i trebamo tako nastaviti. U prvenstvu su nam ostale dvije utakmice do kraja i moramo se nastaviti boriti - rekao je trener Reala Zinedine Zidane.

Zidane je preuzeo Real nakon što je Rafa Benitez dobio otkaz. Još uvijek nije sigurno hoće li voditi 'los blancose' i sljedeće sezone.

- Još uvijek ništa nismo osvojili, a ja vjerujem da u ovakvom poslu trebaš dati sve od sebe, svaki dan, i ne razmišljati o budućnosti. Mogu se koncentrirati jedino na ono što trebamo odraditi, vidjet ćemo što će biti na kraju sezone.

Prema svemu sudeći, Zidane ne planira odmarati svoje nogometaše za finale Lige prvaka protiv Atletico Madrida. Smatra kako treba pobijediti u dvije preostale utakmice.

- Najbolji način da se pripremimo za finale je da odigramo ove dvije utakmice. Još i više za Ronalda, koji uvijek želi igrati. Benzema će igrati ovisno o tome kako se osjeća. Imamo dvije utakmice i nakon toga će biti vremena pripremiti se za finale - zaključio je Zizou.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana