Obavijesti

Sport

Komentari 63

Zabili su Belgiji četiri komada: Hrvatska U-19 osigurala Euro!

Zabili su Belgiji četiri komada: Hrvatska U-19 osigurala Euro!
1

Hrvatska U-19 reprezentacija izborila je Europsko prvenstvo u Njemačkoj s tri pobjede u Elitnom kolu. Protiv Belgije nam je trebao bod, no osvojili smo sva tri

VIDEO

Nakon dvije pobjede u prve dvije utakmice Elitnog kola, U-19 reprezentaciji protiv Belgije je na Rujevici bio dovoljan i bod. No igrači Ferda Milina za svaki slučaj zabili su Belgijcima četiri komada i s maksimalnim učinkom izborili Euro.

Hrvatska je slavila 4-0 na stadionu Rujevica. U prvom kolu pobijedili smo Bugarsku 1-0, a u drugom Škotsku 3-0. Belgijci su se držali do pred kraj prvog poluvremena.

Hrvatska U-19 izborila je Euro koji je na rasporedu od 11. do 24. srpnja ove godine u Njemačkoj. Za "mini-vatrene" protiv Belgije zabili su Benković, Brodić, Lovren i Knežević. Ždrijeb skupina Eura je 12. travnja u Stuttgartu.

"Igrači su kao obitelj, ovo je njihova pobjeda"

Moram čestitati momčadi na ovako odgovornoj igri. Ovo je njihova pobjeda, pokazali su da su prava obitelj. Belgija je dobra momčad, ali otupili smo ih preuzimanjem kontrole nad igrom. Kada vodimo igru, onda i rješavamo utakmice u svoju korist. Belgija je fizički moćnija, no ima problema s nervozom, a mi smo bili svjesni što nam ova utakmica donosi, rekao je izbornik Ferdo Milin.

U-19: HRVATSKA - BELGIJA 4:0 (2:0)

UEFA Elitno kolo, Skupina 5.

Stadion Rujevica, Rijeka.

Sudac: A. Abdula (Ukrajina)

Strijelci: 1:0 - Benković (37'), 2:0 - Brodić (45'), 3:0 - Lovren (76'), 4:0 - Knežević (90')

Žuti kartoni: Plantak (11'), Weymans (13'), De Medina (48'), Djim (60'), Caufriez (71'), Erlić (72'), Kabir (90+2')

Hrvatska: Šemper, Hudećek, Sosa (od 64' Erlić), Benković, Soldo, Plantak, Brekalo (od 50' Fintić), Knežević, Brodić, Balić (od 77' Moro), Lovren.

Izbornik: F. Milin.

Belgija: Jackers, Caufriez (od 74' Van Cleemput), Wouters, Miangue (od 74' Mangala), Schoofs, Weymans, Kabir, Dimata, Djim (od 64' Cuypers), De Medina, Van Landschoot.

Izbornik: G. Verheyen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 63

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana