Obavijesti

Sport

Komentari 31

Zabili mu nož u leđa: Ova četiri igrača sredila su otkaz Claudiju

Zabili mu nož u leđa: Ova četiri igrača sredila su otkaz Claudiju
1

Pokorio je Premiership s Leicesterstom koji se se sezonu prije toga na jedvite jade spasio ispadanja da bi ga klub šutnuo između dvije utakmice nokaut faze Lige prvaka i to na nagovor igrača

VIDEO

Claudio Ranieri otkaz je dobio devet mjeseci nakon senzacionalne titule.

Pokorio je jednu od najjačih liga svijeta sa slabašnim Leicesterstom koji se se sezonu prije toga na jedvite jade spasio ispadanja da bi ga klub šutnuo između dvije utakmice nokaut faze Lige prvaka i to na nagovor igrača. 

Engleski tabloid The Sun otkrio je imena četvorice igrača Leicestera koji su bili na sastanku s čelnicima kluba dan prije nego je Ranieri dobio otkaz. Navodno su upravo oni tražili da Ranieri ode, a ovo je bio četvrti sastanak na kojem su pokušavali srediti otkaz treneru koji ih je proslavio, piše engleski tabloid.

Prvi takav sastanak imali su s direktorom Jonom Rudkinom još u prosincu prošle godine. Navodno su igrači nakon niza loših rezultata u engleskom prvenstvu izgubili poštovanje prema treneru pa su mu zabili nož u leđa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Radi se o Jamieju Vardyju, Kasperu Schmeichelu, Wesu Morganu i Marcu Albrightonu, igračima kojima je Ranieri prošle sezone podigao vrijednost za stotine tisuća eura. Ovo mu je valjda hvala. Sramota.

Apsurd je i da je Leicester potjerao trenera i to usred Lige prvaka, dok još ima aktivan rezultat za prolazak u četvrtfinale. Talijan je postao bivši odmah nakon poraza od Seville (2-1), a još je apsurdnije da su mu otkaz sredili igrači kojima je bio Bog prije nepunu godinu dana kad su ih dočekale stotine tisuća ljudi prilikom proslave naslova.

- Nakon povratka iz Seville, otišao sam kući. Nakon nekog vremena nazvao me direktor Rudkin i zamolio me da vodim momčad u sljedećoj utakmici. Bio sam šokiran. Deset minuta kasnije klub je objavio da je raskinuo suradnju s Ranierijem - otkrio je pomoćni trener Craig Shakespeare.

Ranieri se oprostio s igračima, a nešto kasnije i s navijačima.

Napisao je emotivno pismo koje su prenijeli engleski mediji.

- Moj san je umro. Nakon euforije i osvajanja titule, sve što sam sanjao je da ostanem u Leicesteru, klubu koji ću zauvijek voljeti. Nažalost, to se nije ostvarilo. Nikad ovo neću zaboraviti - napisao je između ostaloga Ranieri.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'
UMJESTO DA SE BAVE 'ORLOVIMA'

Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'

I Srbija je u ožujku odigrala dvije utakmice. U prijateljskoj u Moskvi protiv Rusije, čiji su klubovi i selekcije izbačeni iz Uefinih i Fifinih natjecanja, Srbija je izgubila 4-0. Potom je Srbija jedva pobijedila Cipar (1-0)