Obavijesti

Sport

Komentari 12

Zabio Juventusu pa sad tvrdi: Olmo radi razliku u Ligi prvaka

Zabio Juventusu pa sad tvrdi: Olmo radi razliku u Ligi prvaka
7

Dinamo je u prvoj utakmici igrao jako, baš jako dobro, a nama ništa nije polazilo za nogama. No, mi smo se podigli i sada će ova druga biti potpuno drugačija, kaže nam Robin Gosens

VIDEO

Dinamo je prava momčad, definitivno zaslužuju igrati Ligu prvaka. Vidi se to u njihovim dosadašnjim utakmicama u Ligi prvaka, a znamo kako smo i mi prošli u Zagrebu, kaže za 24 sata Robin Gosens (25), strijelac jedinog gola za Atalantu u porazu (3-1) od Juventusa.

Pokretanje videa...

Reportaža iz Bergama: Stadion Atalante 00:30

Život novinara ponekad nije jednostavan. Zaputite se na neko gostovanje, sve isplanirate unaprijed, netko to i plati. A onda se sve izokrene, svi vaši dogovori i višetjedni pregovori u trenutku padnu u vodu. Takav slučaj dogodio nam se u Bergamu, poslije utakmice Atalante i Juventusa imali smo dogovoren intervju s Miralemom Pjanićem, trebali dohvatiti i Marija Pašalića, nadali se kojoj izjavi o Dinamu Josipa Iličića..., a od svega - ništa.

Press-služba talijanskih nogometaša radi po drugačijem sistemu, pa smo umjesto dogovorenih intervjua u mix-zoni dobili tek jednog igrača, Robina Gosensa. Izbor čak i nije bio toliko loš, ipak je čovjek u subotu zabio Juventusu.

- Uh, mislim da smo u toj utakmici zaslužili puno više, igrali smo na svoj način, napravili dobar pritisak i bili bolja momčad. Ma ne da smo zaslužili bod, trebali smo pobijediti, ali to je nogomet. Juventus je zabijao, mi nismo i tu je cijeloj priči bio kraj - kaže Robin Gosens, pa dodaje:

Serie A - Atalanta v Juventus

- Dinamo? Znamo da i u utorak moramo biti na visokoj razini, ako tu ne ostvarimo dobar rezultat, a to je za nas pobjeda onda, ispadamo iz svih priča za europskim proljećem. Važan nam je taj europski rezultat. Odigrali smo dobro protiv Juventusa, navijači su nas na koncu s terena ispratili pljeskom, pa sada puni optimizma idemo na Dinamo.

Zagrepčani su vas prilično iznenadili u prvom dvoboju...

- Dobro smo analizirali tu utakmicu, tu smo napravili previše pogrešaka. Ma Dinamo je igrao jako, baš jako dobro, a nama ništa nije polazilo za nogama. Poslije tog dvoboja smo se dosta podigli, nanizali nekolicinu dobrih rezultata, iz tjedna u tjedna izgledamo sve bolje. A tako se i osjećamo. Vjerujte, bit će ovo sasvim drugačija utakmica, sada smo puno pripremljeniji za Dinamo, mi jednostavno moramo pobijediti u utorak.

Potpuno ste nadigrali Juventusa, bi li vam takva predstava trebala biti dovoljna za pobjedu nad Dinamom?

- Ma ne, ne razmišljam na takav način, svaka utakmica u Ligi prvaka je jako teška. Dinamo se pokazao pravom momčadi, respektiramo ih, ali ništa više od toga.

A najbolji igrač Dinama jest...?

- Teško pitanje, najveća snaga je momčadski duh. Svi na terenu rade jedni za druge, svi ginu jedni za druge. OK, Dani Olmo je igrač s najviše individualnih kvaliteta, preko njega ide najviše akcija, rekao bih da on radi razliku čak i u Ligi prvaka. Ali, momčad je najveća snaga zagrebačke momčadi - završio je Gosens, 25-godišnji veznjak Atalante.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja