Obavijesti

Sport

Komentari 50

Zar je napadač 'autogol' bolji od Futacsa? Mađarima očito da

Zar je napadač 'autogol' bolji od Futacsa? Mađarima očito da
1

MA, KAKO TO? Mađari nisu pozvali Marka Futacsa nakon što je igrač Hajduka postao prvi topnik HNL-a. Umjesto njega, na popisu se našao prvi strijelac mađarske lige koji je na debiju zabio autogol...

VIDEO

Mađarska nogometna reprezentacija priprema se za važne utakmice u kvalifikacijama za Rusiju. Stoga su odlučili na svojoj Groupama Areni u Budimpešti odigrati prijateljsku utakmicu protiv Rusije i nisu dobro prošli.

Iako su prividno dominirali, barem posjedom, poraženi su 0-3 golovima Fedora Smolova, Dmitrya Poloza te autogolom napadača Martona Eppela.

VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Danas je spomenuti napadač mađarskog prvaka Honveda imao svoj debi za seniorsku vrstu u 25. godini i nije se proslavio.

Osim slabe napadačke igre, postigao je autogol i tako se možda degradirao u konkurenciji kolega napadača poput Nemetha, Szalaija i Priskina.

Bez ikakvog podcijenjivajna nabrojanih igrača, ovdje se moralo naći mjesta za ponajboljeg igrača HNL-a i najboljeg strijelca naše lige, Marka Futacsa.

Briljantni Mađar čudesnom je formom stigao do 18 golova u sezoni, a posebno je briljirao pred kraj sezone. Utrpao je samo Interu četiri komada, bušio golmane na razne načine i dokazao pristojne nogometne kvalitete.

VIDEO

Iako je Eppel uz 16 golova za Honved bio najbolji strijelac mađarskog prvenstva, uz dužno poštovanje našim susjedima, hrvatska liga je dimenzija više od njihove. A u njoj gospodari Futacs.

Ipak, najzadovoljniji u ovoj priči je splitski Hajduk. Njihov igrač može mirovati uoči početka skrošanjih priprema za novu sezonu.

Marko Futacs upisao je tri nastupa za svoju reprezentaciju, posljednji prije tri godine. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu