Obavijesti

Sport

Komentari 393

Zdravko Mamić dao ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a!

Zdravko Mamić dao ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a!
4

"Ne želim više biti razlog zbog kojeg će pojedinci umanjivati uspjehe mojih kolega iz  HNS-a i Dinama te sjajne rezultate kojima već godinama uveseljavaju sve naše sugrađane"

VIDEO

Ostajem li u HNS-u? Naravno da ostajem, dobacio je Zdravko Mamić novinarima u veljači ove godine, kojih desetak minuta nakon što je otišao s mjesta izvršnog predsjednika Dinama i prebacio se u funkciju "savjetnika" kluba.

Nije prošlo ni pola godine, a Zdravko je podnio ostavku i u HNS-u.

Dao sam dušu za hrvatski nogomet

Na službenoj stranici Saveza objavljeno je priopćenje koje potpisuje Zdravko Mamić koji od danas više nije dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza. 

- Za hrvatski nogomet dao sam dušu. No ne želim više biti razlog zbog kojeg će pojedinci umanjivati uspjehe mojih kolega iz Saveza i Dinama te sjajne rezultate kojima već godinama uveseljavaju sve naše sugrađane. Posvetit ću se privatnoj situaciji i uvjeren sam dokazati svoju nevinost - objavio je Zdravko Mamić.

USKOK podigao prvu optužnicu

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza krajem prošle godine stao je uz Zdravka Mamića i izvršnog direktora Damira Vrbanovića nakon što je USKOK otvorio istragu protiv njih. Objavili su kako je svatko nevin dok se ne dokaže suprotno te dodali kako će detaljno pratiti tijek događaja te po potrebi donijeti odgovarajuće odluke.

USKOK je u međuvremenu nakon niza istraga, krajem travnja ove godine, podigao prvu optužnicu protiv Zdravka Mamića, kojega u tom slučaju tereti da je zajedno s bratom Zoranom, bivšim direktorom Dinama Damirom Vrbanovićem te poreznikom Milanom Pernarom Dinamo oštetio za nešto manje od 116 milijuna kuna, a proračun za barem 12,2 milijuna kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza.

Dok je ostavkom u Dinamu odlučio ostati u funkciji "savjetnika" kluba, nije jasno hoće li u HNS-u ostati član Izvršnog odbora ili se potpuno povukao iz rada Saveza.

Priopćenje Zdravka Mamića:

Kao što već znate od siječnja ove godine više nisam izvršni predsjednik GNK Dinamo. To sam učinio iz razloga da bi Dinamo, u koji sam se godinama zaklinjao, mogao nesmetano ići u budućnost. Sada iz istih razloga i s jednakom tugom odlazim s mjesta prvog dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

Ne želim više biti razlog zbog kojeg će pojedinci umanjivati uspjehe mojih kolega iz  Hrvatskog nogometnog saveza i Dinama te sjajne rezultate kojima već godinama uveseljavaju sve naše sugrađane. Ne želim da se mojim imenom služi kao izgovorom za nanošenje štete ugledu hrvatskog nogometa koji svojim radom i svojim rezultatima služi na čast svima nama.

Za hrvatski nogomet sam dao dušu i sve svoje umijeće te se nadam kako će nastaviti i dalje s nizom fantastičnih stvari o kojima će, kao i dosada, pričati cijeli svijet te im to od srca želim. Ja ću se, pak, u budućnosti posvetiti svojoj privatnoj situaciji i, uvjeren sam, dokazati svoju nevnost u svemu što mi se stavlja na teret. Hrvatski nogometni savez će, kao i Dinamo, u meni uvijek imati najvjernijeg navijača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 393
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe