Obavijesti

Sport

Komentari 122

'Želim da zbog startova mojih igrača Riječani lete zrakom...'

'Želim da zbog startova mojih igrača Riječani lete zrakom...'
1

Tomasov im je ove sezone najbolji igrač. On doista svojim potezom može napraviti dar-mar. I Gavranović je kvalitetan igrač, vrlo opasan, rekao je trener Dinama Zoran Mamić u najavi derbija protiv Rijeke

VIDEO

Veselimo se utakmici, igramo derbi protiv najvećeg konkurenta. Svjesni smo važnosti utakmice, želimo podignuti naročito nivo realizacije i pokazati da smo najbolja momčad u Hrvatskoj, rekao je u najavi derbija Dinamo-Rijeka (nedjelja, 17 sati) Zoran Mamić i dodao:

- Normalno je da su Riječani optimistični, ali ne zanima me kako će igrati. Ja želim da moja momčad bude agresivna i čvrsta i sad ću malo izaći iz okvira najava utakmice i reći da bih želio vidjeti igrače Rijeke kako lete po zraku od startova mojih igrača.

Zoran Mamić odlučio je s kojih će 11 igrača započeti sutrašnji derbi, ali će drži principa i nije otkrivao sastav.

- Vidjet ćete sutra hoće li Soudani igrati, a obećajem da ću do kraja prvenstva prije jedne utakmice otkriti sastav. Uz Pivarića i Gonçala, ne mogu računati na Taravela i Henríqueza - rekao je Zoran Mamić.

Treneru Dinama u Rijeci se najviše sviđa Marin Tomasov.

- Tomasov im je ove sezone najbolji igrač. On doista svojim potezom može napraviti dar-mar. I Gavranović je kvalitetan igrač, vrlo opasan. Neću više o Rijeci, smatram da sam ih dovoljno pohvalio - nasmijao se trener Dinama.

Puno je kontroverzi izazvao penal koji je Dinamu donio pobjedu u Kranjčevićevoj protiv Zagreba.

- Možemo se zabavljati, analizirati sve, a kad bih htio biti zločest, da idem analizirati i druge momčadi, onda biste vidjeli da je to tu negdje. Ja sam u svlačionici nakon utakmice protiv Zagreba odmah pitao Šovšića za taj penal. On mi je potvrdio da ga je udario i nema razloga da mu ne vjerujem - rekao je Zoran Mamić koji je u toj utakmici protiv Zagreba malo promijenio svoj stil odijevanja; utakmicu je vodio u trenirci, na što od njega nismo navikli:

- Vodio sam i utakmicu protiv Rijeke u trenirci, a u nedjelju sam protiv Zagreba bio u trenirci jer je to bila radna utakmica. Za tu se utakmicu baš ne može reći da je bila svečana s obzirom na vrijeme i uvjete u Kranjčevićevoj.

U Dinamu očekuju između 6500 i 7000 ljudi na utakmici. Cijene ulaznica su 30 kuna za sjevernu i južnu tribinu, 50 za istočnu, a 70 za zapadnu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 122

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović