Obavijesti

Sport

Komentari 33

Zlatan Pogbi: Trebao si dodati; Pogba: Vidjet ćemo na snimci

Zlatan Pogbi: Trebao si dodati; Pogba: Vidjet ćemo na snimci
1

Pokušavam raditi ono što radim najbolje, a to je stvaranje prilika, pomaganje svojim suigračima i zabijanje golova, rekao je Zlatan Ibrahimović koji je Southamptonu zabio dva gola

VIDEO

Dva sjajna nogometaša, dva velika ega, dva velika zabavljača i dva igrača koji bi Unitedu ove sezone mogla donijeti puno veselja. Paul Pogba i Zlatan Ibrahimović sjajno su krenuli u novoj momčadi, a Šveđanin je u dvije utakmice u Premiershipu već zabio tri gola. Sinoć je Manchester United pobijedio 2-0 Southampton, a dva je gola zabio Zlatan. No mogao je i treći da mu je Pogba pred kraj utakmice dodao loptu u izglednoj prilici.

- Trebao je dodati - nasmijao se Zlatan.

- To je rekao? Pa ne znam, moram pogledati snimku - odvratio je Pogba švedskom napadaču.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naravno, sve je to bilo u šali, no kada ti Zlatan kaže da si morao dodati kakav god ton razgovora bio, onda ćeš se idući put potruditi da napraviš upravo to.

- Ako je momčad prava, onda se može istaknuti i jedan igrač. To je uvijek tako. Pokušavam raditi ono što radim najbolje, a to je stvaranje prilika, pomaganje svojim suigračima i zabijanje golova. Sretan sam zbog momčadi, uzeli smo dvije pobjede iz dvije utakmice. Postajemo sve bolji i bolji, a i pobijedili smo u prvoj domaćoj utakmici. Odličan start, a mi se moramo naviknuti na pobjeđivanje jer je mentalni faktor jako važan - rekao je Zlatan u ozbiljnijem tonu te nastavio:

- Sretni smo zbog tri boda i debija Pogbe. On se mora smjestiti tu uz nas, a sve ostalo će doći samo od sebe. Ja sam također novi u momčadi. Paul se vratio kući, ali se svejedno mora upoznavati sa suigračima. Ima tu puno sitnica koje su važne i nas dvojica ih moramo pohvatati, na terenu, ali i izvan njega. Meni je osobno svejedno zabijemo li gol rano ili kasnije jer se na kraju broje samo tri boda. Ako ja zabijem, ili Paul, ili bilo tko drugi, meni je to sve isto.

Pogba se vratio kući uz najveću odštetu u povijesti nogometa, a Unitedovi navijači sada s velikim osmijehom dolaze na Old Trafford.

- Pobijedili smo u mom debiju. Jako sam sretan. Vratio sam se kući i nadam se da možemo nastaviti pobjeđivati. Moramo biti sve bolji i bolji. Osobno se osjećam vrlo dobro. Malo sam pao pred kraj, ali noge su izdržale, mogu nastaviti - zaključio je Pogba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u