Obavijesti

Sport

Komentari 40

Zoran Mamić: Ne znam zašto Eduardo radi ovakve pogreške

Zoran Mamić: Ne znam zašto Eduardo radi ovakve pogreške
1

U prvih 40 minuta kontrolirali smo utakmicu, radili stvari koje moramo raditi, a onda pet minuta nismo ličili na pravu momčad. Lokomotiva je opasno prijetila, rekao je trener Dinama

VIDEO

Naša je pobjeda zaslužena, imali smo puno više šansi i morali smo ranije to odvesti u mirne vode, rekao je trener Dinama Zoran Mamić nakon dramatične pobjede nad Lokomotivom u 27. kolu MAXtv Prve lige na Maksimiru golom Ante Ćorića u 93. minuti za 3-2.

- U prvih 40 minuta kontrolirali smo utakmicu, radili stvari koje moramo raditi, a onda pet minuta nismo ličili na pravu momčad. Lokomotiva je opasno prijetila, iz naših grešaka primili smo dva jeftina gola i doveli utakmicu u neizvjesnost - dodao je.

Lokosi su u četiri minute početkom nastavka od 0-2 došli na 2-2, a Dinamo je do kraja tražio treći gol i pronašao ga tek u samom finišu.

- Radili smo pritisak, što je moglo rezultirati neredom i zabili gol u posljednjim trenucima utakmice - kazao je Mamić.

Endri Çekiçi prevario je golmana "modrih" Eduarda u 53. minuti. Poslao je loptu iz slobodnjaka u čudnoj putanji u suprotni kut.

- Eduardo je, nažalost, opet pogriješio kod gola. On je vrhunski profesionalac i kod njega nema lagano, ali ne znam koji je razlog da mu se događaju ovakve pogreške. Imam li strpljenja s njim? Ne radi se tu o strpljenju, on ima pravo na grešku - dodao je Mamić i poručio kako nije sporno da će utakmicama protiv Hajduka u Kupu braniti Antonijo Ježina.

Lokomotiva je bila na koračić od drugog remija protiv Dinama u 20. međusobnoj utakmici, no bod joj je iskliznuo iz ruku, a time i četvrto mjesto koje je preuzeo Split.

- Bili smo na dobrom putu za iznenađenje, da zakompliciranmo prvenstvo. Ponosan sam na momčad, današnjom utakmicom razuvjerili smo one koji sve znaju o nogometu - rekao je Sreten Ćuk, trener Lokomotive.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 40

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
PRVI FILIPOV PORAZ

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Real Madrid - Dortmund 2-0: Modrić šesti put europski prvak! Carvajal i Vinícius riješili finale
FINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid - Dortmund 2-0: Modrić šesti put europski prvak! Carvajal i Vinícius riješili finale

Iako "kraljevski klub" nije briljirao, naročito u prvom poluvremenu, na kraju zasluženo slave 15. europski naslov. Kapetan "vatrenih" izjednačio se s Gentom na vrhu liste igrača s najviše titula europskog prvaka