Obavijesti

Sport

Komentari 5

Zubac utrpao 17 Clippersima: Za ovo sam radio cijelu sezonu

Zubac utrpao 17 Clippersima: Za ovo sam radio cijelu sezonu
1

Ivica Zubac zabio je 17 koševa te imao sedam skokova, no ni to nije pomoglo Lakersima u gradskom derbiju. Clippersi su slavili 133-109, a čak je osam njihovih igrača bilo dvocifreno

VIDEO

Osjećam se sjajno, radio sam cijelu sezonu da bih dobio priliku igrati ovakve utakmice. I sada sam spreman, mogu igrati puno, osjećam se jako dobro, rekao je Ivica Zubac nakon poraza njegovih Lakersa u Staples Centru.

Clippersi su slavili 133-109, a Zubac je za 35 minuta na terenu zabio 17 koševa, te imao 7 skokova, 3 asistencije, 1 krađu i 1 blokadu. 

Ivica se polako pretvara u jednog od najvažnijih igrača Lakersa. Iako je u sezonu startao tek kao nada za daleku budućnost, pretvorio se u prvog centra Lakersa i sada iz večeri u večer igra 30+ minuta.

- Spreman sam igrati koliko god to trener odredi. Bilo da je to 30 ili 10 minuta, ja ću biti spreman - oduševljava svojom skromnošću Amerikance Zubac.

Prije svega Zubac je iznenadio navijače svojim igrama i pristupom na parketu, a komentatori se iz utakmice u utakmicu čude njegovom 'mekanom šutu'. Ovoga puta za oko im je ipak zapelo nešto drugo.

- Ovaj dečko ima nevjerojatan arsenal - komentirali su nakon zakucavanja, koševa iz odstojanja, 'pick and rolla', horoka...

No ništa ovoga puta nije moglo pomoći mladim Lakersima. Pogotovo ako se zna da je čak osam igrača Clippersa bilo dvocifreno. Najviše je zabio Chris Paul, 27, a jedan od najboljih centara lige DeAndre Jordan stigao je do double-doublea uz 12 koševa i 11 skokova.

- Oni su žestoko ušli u utakmicu, bili su agresivniji od nas, a kad je tako, onda se jako teško vratiti kasnije - rekao je Zubac te otkrio što im je poručio trener u svlačionici:

- Rekao je da ne možemo igrati ovako. Ovo nije način na koji se igra pred svojim navijačima. Vraćamo se treninzima da pokušamo ispraviti sve što nije valjalo.

Tornjevi Pelicansa dominiraju

U ostalih sedam utakmica vidjeli smo četiri pobjede domaćina i tri gostiju te jedan produžetak. Netsi su na svom parketu iznenadili Pistonse i minimalno slavili 98-96, dok su Raptorsi nakon produžetka pobijedili Bullse 122-120 uz 42 koša DeRozana.

New Orleans je ponovno imao veliku korist od svojih 'tornjeva'. DeMarcus Cousins zabio je 41 koš te imao 17 skokova, dok je Anthony Davis zabio 19 uz 13 skokova. A kad su brojke takve, teško je izgubiti, Pelicansi su pobijedili Grizzliese 95-82.

Golden State nastavlja po starom. Pobijedili su Dallas 112-87 uz 23 koša Klaya Thompsona. San Antonio je dobio Timberwolvese 100-93, a Bucksi Portland 93-90.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'