Obavijesti

Sport

Komentari 32

Zvijezde koje propuštaju Euro: Naš Lovren, Ribery, Benzema

Zvijezde koje propuštaju Euro: Naš Lovren, Ribery, Benzema
1

Iza nekih od njih je loša sezona, neki su bili ozlijeđeni dok su neki unatoč dobrim predstavama izgubili svoje mjesto u reprezentaciji. Donosimo pregled igrača koji bi mogli propustiti Euro

VIDEO

Europsko prvenstvo udaljeno je od nas nešto više od mjesec dana, a izbornici su u postupku završavanja popisa igrača koji će otputovati u Francusku. Donosimo vam kratki pregled igrača kvalificiranih reprezentacija koji će zbog ozljeda, suspenzija ili svog ponašanja van terena propustiti natjecanje.

1. Franck Ribery

Veznjak Bayerna službeno se oprostio od reprezentacije nakon što je zbog ozljede morao propustiti Svjetsko prvenstvo 2014. godine, a sada je spreman i želi nazad u momčad. Francuz je za Bayern zbog ozljede morao propustiti većinu sezone, ukupno je skupio samo 11 nastupa  u Bundesligi. Zdravi Ribery bio bi pojačanje za bilo koju momčad na svijetu, ali Francuzi imaju druge opcije unutar svojih redova koji su puno napredovali protekle sezone. Antony Martial, Dmitri Payet i Kingsley Coman se nadaju minutama pa je upitno hoće li Deschamps posegnuti za iskusnim Riberyjem.

2. Pedro

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kada se na početku sezone priključio Chelseaju, Španjolac sigurno nije očekivao ovakvu sezonu. "Bluesi" su ove godine potpuno podbacili na rezultatskom planu, a ni Pedro nije blistao.  Pedro je bio na popisu Vincenta Del Bosquea za zadnje prijateljske utakmice Španjolske reprezentacije, ali tada su van stroja bili Iniesta, Cazorla i Diego Costa. S novom konkurencijom koja je u međuvremenu ozdravila, Pedro nije siguran putnik na Europsko prvenstvo.

3. Mario Balotelli

Zločesti dečko svjetskog nogometa pogubio se u zadnje dvije godine. Nakon neuspješne sezone u Liverpoolu, Talijanu ne ide ništa bolje ni ove godine u Milanu za koji je zabio samo tri gola cijelu sezonu. Van reprezentacije je od Svjetskog prvenstva 2014., a Conte preferira druga napadačka rješenja - Zazu, Edera i Pellea. Kako sada stvari stoje, gotovo nemoguće zvuči da će Conte voditi Marija u Francusku.

4. Daniel Sturridge

Vardy i Kane iza sebe imaju perfektne sezone sa svojim klubovima, dok je Sturridge opet većinu sezone proveo van terena zbog raznih ozljeda. Za Liverpool je nastupio samo 23 puta ove godine, od čega 13 puta u prvenstvu. Iako je Sturridge u zadnje vrijeme u odličnoj formi sa 4 gola u posljednjih 6 utakmica, Hodgson će morati birati između Welbecka i njega.

5. Karim Benzema

Benzema je ove godine neizostavni dio Realove momčadi, ali svojim potezima van terena ispao je iz konkurencije. Savez ga je suspendirao i odlučeno je da neće biti pozvan zbog mogućeg narušavanja mira u momčadi. Da vas podsjetimo Benzema je navodno ucjenjivao suigrača iz reprezentacije Valbuenu oko puštanja u javnost snimke seksa. Suđenje je u tijeku, ali Karima neće biti na Euru.

6. Dejan Lovren

U prvom dijelu sezone nije blistao, ali Klopp ga je svojim dolaskom uspio preporoditi. Narasli su odmah i apetiti Dejanu Lovrenu koji je izborniku uručio ultimatum u kojem traži osiguranje za nastup na Euru. Čačiću ta ideja nije najbolja sjela, i zasad se čini da će i Lovren propustiti Euro. Koliko je to dobar potez vidjeti ćemo ovo ljeto, a Hrvatska je na stoperskim pozicijama spala na Ćorluku, Vidu, Schildenfelda i mladog Jedvaja.

7. Theo Walcott

Na početku sezone koristio ga je Wenger u napadu, ali postepeno je Walcott izgubio svoje mjesto u momčadi. U napadu prednost imaju Welback i Giroud, a u sredini je Wenger preferirao Iwobija, Sancheza i Özila. Slaven Bilić ga navodno želi dovesti u West Ham iduće sezone, a ostaje nam vidjeti da li će ga Hodgson voditi u Francusku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi