Obavijesti

Show

Komentari 17

2014. su obilježili naši golišavi nogometaši, hakerska afera...

2014. su obilježili naši golišavi nogometaši, hakerska afera...
11

Samo nekoliko dana nakon Nove godine Bieber je završio u pritvoru. Billu Cosbyju ozbiljno su narušeni glumačka karijera i ugled, a zvijezdama je hakiran iCloud

VIDEO

Hakerski skandal

Početak listopada za svjetske celebrityje počeo je poprilično burno. Nakon što je hakiran iCloud internet su preplavile golišave fotografije slavnih glumica, pjevačica i starleta.

Među više od 100 žrtava hakera bile su Rihanna, reality zvijezda Kim Kardashian, glumice Mary Kate Olsen, Kirsten Dunst, Winona Ryder, Kaley Cuoco te model Kate Upton, pjevačica Avril Lavigne, voditeljica Jenny McCarthy, manekenka Cara Delevingne, Selena Gomez, glumica i model Amber Heard.

Screenshot

Među njima je bila i Jennifer Lawrence (24) što je potvrdio njezin glasnogovornik koji je ujedno i osudio ovakvo kršenje privatnosti. Gole Jenniferine fotografije objavljene su još jednom nakon prvog hakerskog napada. Hakeri su prijetili i objavom eksplicitnih fotografija Emme Watson, Hermione iz Harryja Pottera. U istragu se uključio i FBI.

Iako su golišave fotografije razveselile brojne njihove obožavatelje, sve zvijezde su zaprijetile da će tužiti svakoga tko ukradene fotografije bude objavio.

Goli nogometaši

Nakon teške utakmice protiv Brazila na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu, naši reprezentativci odlučili su se opustiti u bazenu.

Ne bi to bilo među skandalima da se Dejan Lovren (25) i Vedran Ćorluka (28) nisu potpuno opustili i sa sebe skinuli baš sve. Fotograf je njihove trenutke opuštanja uspio zabilježiti, a fotografije koje su nastale bile su top tema svih svjetskih medija. Mišićavi Lovren zaludio je žene diljem svijeta i preko noći je postao seks-simbol kojeg su mnogi usporedili i s Davidom Beckhamom.

PIXSELL

Tučnjava Solange i Jay Z-ja

Otkako su se Beyonce (33) i Jay Z (44) vjenčali mediji ih pokušavaju rastaviti te dokazati da se iza idiličnog odnosa kojim se ovaj par predstavlja zapravo krije nešto sasvim suprotno. Da u njihovoj obitelji nešto ne štima, zasigurno je dokaz i video koji je u svibnju preplavio internet. Naime, riječ je o snimci koja je nastala na after-partyju Met Gala večere u New Yorku. Nadzorna snimka u liftu snimila je tučnjavu repera i Solange, Beyonceine sestre. Vidljivo je da je Solange, nakon što su pjevačica i njezin suprug ušli u lift, napala Jay Z-ja. Vikala je na njega i počela ga udarati rukama i nogama. Reper joj nije uzvratio, već je samo rukom pokušao zaustaviti njezin napad. Beyonce je cijelu situaciju samo mirno promatrala.

Iako se nagađalo da je razlog ovakve Solangeine reakcije alkohol pa čak i Jay Z-jeva nevjera, ipak ništa nije potvrđeno. No nakon nekoliko dana šutnje, trio se ipak obratio javnosti kako bi bar malo smirili cijelu situaciju.

- Kao rezultat javnog objavljivanja videa koji je snimljen u ponedjeljak 5. svibnja, pojavila su se brojna nagađanja o tome što je izazvalo taj nesretni incident. No od svega je najvažnije da je naša obitelj uspjela cijeli problem razriješiti i prebroditi. Jay Z i Solange preuzeli su odgovornost za svoje postupke i oboje prihvaćaju svoju ulogu u ovoj privatnoj stvari. Ispričali su se jedno drugome, a mi idemo prema naprijed kao ujedinjena obitelj - pisalo je u priopćenju, a dodali su i da su napisi kako je Solange bila pod utjecajem alkohola potpuno neistiniti.

- Na kraju, svaka obitelj ima svojih problema i mi nismo ništa drugačiji. Mi volimo jedni druge, ali prije svega smo obitelj. Sve smo to stavili iza nas, a nadamo se da će i svi drugi napraviti isto - zaključila je tada slavna obitelj.

Instagram

Cosby u seks skandalu

Reputacija Billa Cosbyja (77) ozbiljno je narušena kad su u rujnu u javnost procurili podaci da ga je 2004. godine 13 žena tužilo da ih je drogirao i seksualno iskoristio. No dvije godine kasnije u tajnosti su se dogovorile za odštetu.

PA/Pixsell

Cosbyja su godinama mnogi doživljavali kao holivudsku legendu te savršenog oca i supruga, no taj se oblak savršenstva u kratkom vremenu raspršio. Knjiga 'Cosby: His Life And Times' Marka Whitakera Cosbyja opisuje kao kockara i ženskaroša. Njegova supruga Camille Hanks za puno je toga znala i godinama ga branila, no nije poznato kako je reagirala nakon što su se poslije objavljivanja knjige počele javljati brojne žene koje su ispričale svoju priču o Cosbyjevoj nepoznatoj strani.

Barbara Bowman (47) jedna je od žena koja je tužila komičara 2004. godine i koja je o svemu odlučila progovoriti. Kako je ispričala, glumac joj je obećavao uspješnu karijeru, no zauzvrat je tražio nešto drugo. Cosby je tada, kad je ona bila 19-godišnjakinja, bio jedan od najomiljenijih glumaca i svi su mu vjerovali. Bowman ga je odlučila raskrinkati jer, kako je rekla, ne želi novac, već da svi saznaju kakvo je Bill čudovište.

Poslije nje javila se i novinarka Joan Tarshis (64) koja tvrdi da ju je Cosby prije 45 godina prisilio da ga oralno zadovolji. Supermodel Janice Dickinson (59) tvrdi da ju je komičar silovao 1982. godine. Therese Serignese rekla je da ju je glumac drogirao i silovao davne 1976. u Las Vegasu. Joyce Emmons tvrdi da je i ona bila žrtva ovog komičara. Glumica Michelle Hurd (47), koja se proslavila ulogom detektivke Monique u seriji “Zakon i red: Odjel za žrtve", također ga je optužila.

Poslije svih ovih napisa Cosbyju su počeli otkazivati gostovanja u emisijama. Nije se pojavio u showu Queen Latifah (44) i Davida Lettermana (67), a neće ga gledati ni publika u Broadway centru u Washingtonu gdje je trebao nastupati 18. travnja 2015. godine.

Uhićen Bieber

Početkom ove godine Justin Bieber (20) nastavio je tamo gdje je stao s ponašanjem u 2013. godini. Medijima se brzinom munje proširila vijest o njegovom uhićenju u Miamiju nakon što je vozio u alkoholiziranom stanju, ali i zbog utrkivanja sa svojim žutim Lamborghinijem. Utrkivao se s prijateljem, a vozio 100 km/h gdje je ograničenje upola manje. No to nije sve. Vozio je s vozačkom dozvolom koja mu je istekla, a i opirao se uhićenju te se prepirao s policajcima.

Splash/Guliver Image

Zadržan je u policijskoj postaji, a sudac mu je odredio jamčevinu od 2500 dolara, to jest 15.250 kuna. Iako je prema fotografijama i snimkama koje su tada bile objavljene djelovao kao da se dobro drži, prema napisima u medijima, u ćeliji je uglavnom plakao iako u pritvoru nije bio dugo.

Tijekom incidenta s njim je u automobilu bila i djevojka te manekenka Chantel Jeffries. Prije toga policija je nakon pretresa njegove kuće pronašla veću količinu ectasyja.












Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu