Obavijesti

Show

Komentari 92

G. Clooney i Amal u Veneciji su izgovorili sudbonosno 'da'

G. Clooney i Amal u Veneciji su izgovorili sudbonosno 'da'
24

Glumac i odvjetnica za ljudska prava u subotu su na intimnoj ceremoniji pred 90-ak probranih uzvanika ozakonili svoju ljubav, potvrdio je to i službeni predstavnik para

VIDEO

U hotelu Aman Canal Grande George Clooney (53) i Amal Alamuddin (36) jedno drugome u subotu navečer zavjetovali su se se na vječnu ljubav pred devedesetak probranih uzvanika. Da su se vjenčali potvrdio je i predstavnik para. 

Radnici su cijeli dan uređivali ulaz u luksuzan hotel kako bi mladencima i njihovim gostima omogućili što veću privatnost. Glumac je pristigao u čamcu sa članovima svoje obitelji, a odjeven je u crno odijelo s leptir mašnom. Stanovnici Venecije i turisti u prolazu su im dovikivali najbolje želje. Pred ulazom u hotel je postavljen smeđi šator kako bi onemogućio fotografima da snime makar i djelić svečanosti. Naime, strani mediji prenose kako su Amal i George prodali ekskluzivna prava na fotografije za 9,7 milijuna kuna. Gosti su u hotel počeli pristizati oko 17 sati, a Clooney je došao oko 19 sati nakon čega je svečanost počela. 

George jutro proveo u društvu kuma

Uoči svog vjenčanja George je subotnje jutro proveo u društvu Cindy Crawford (48) i njenog muža, svog kuma, Randea Gerbera (52). Njih troje bili su očigledno dobro raspoloženi za vrijeme doručka u hotelu Cipriani. Amal nije bila s njima, ali zato je u petak u Veneciji u istom hotelu sa zaručnikom ugostila uzvanike vjenčanja na svečanoj večeri. Slavlje su nastavili izvan hotela i to odvojeno. Mladenka je blistala u crvenoj haljini koja je sprijeda kratka i ističe njene vitke noge, a iza je toliko duga da se vukla za njom poput vjenčanice. 

George se nakon večere otišao dalje zabavljati s dečkima, a Amal je večer provela u društvu svoje sestre i kume Tale, majke Barie i prijateljica. 

Građansko vjenčanje George i Amal imati će u ponedjeljak kada će ih u gradskoj vijećnici vjenčati bivši gradonačelnik Rima Walter Veltroni (59).

Slavni gosti morali se odreći mobitela

Svaki njihov korak prati službeni fotograf američkog Voguea koji je otkupio prava na ekskluzivne fotografije za basnoslovan iznos od 9,7 milijuna kuna, pišu strani mediji. Par će sav novac donirati u humanitarne svrhe. Svoje goste mladenci su zamolili da se ne koriste mobitelima kako fotografije vjenčanja ne bi procurile u javnsot

Među uzvanicima su brojni poznati poput Matta Damona (43) sa suprugom Lucianom, Georgeov rođak Miguel Ferrer (59) sa suprugom Lori, Ellen Barkin (60), Richard Kind (57), Steve Lukather (56) i Anna Wintour (64). Došli su i John Krasinski (34),  Emily Blunt (31), Gabriel Byrne (64), Grant Heslov (51). Promet Grand Canalom biti će zabranjen za gondole i taksi brodove.

Bono Vox (54) sa suprugom Ali Hewson (53) stigao je u subotu, a došao je i Bill Murray (64). Svadbeno slavlje trajat će tri dana. Iako su strani mediji pisali kako će na vjenčanje doći i Georgeov prijatelj Brad Pitt (50) sa suprugom Angelinom Jolie (39), njih dvoje ipak nisu stigli. 

Clooneyju je to drugi brak

George je već jednom bio u braku s glumicom Taliom Balsam (55). Vjenčao ih je imitator Elvisa Presleya u Las Vegasu 1989. Brak nije bio dugog vijeka, rastali su se četiri godine poslije. Amal će ovo biti prvi brak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin