Obavijesti

Show

Komentari 6

Angie na premijeri svog filma nije štedjela: Sve na moj račun!

Angie na premijeri svog filma nije štedjela: Sve na moj račun!
4

Angelina Jolie glumcima iz filma danima je plaćala smještaj u lu ksuznom hotelu i dovela im stiliste kako bi se osjećali kao zvijezde te osigurala dizajnersku odjeću

VIDEO

Izabrala sam Bosnu jer sam posjetila tu zemlju i osjetila da moram znati više, rekla je Angelina Jolie (36). 

Glumica je zbog američke premijere filma 'U zemlji krvi i meda', za koji je napisala scenarij i režirala ga, u New York pozvala Radu Šerbedžiju, Zanu Marjanović, Nikolu Đurička i druge bosanske, hrvatske i srpske glumce te članove ekipe. Njima i njihovim obiteljima platila je višednevni smještaj u luksuznom hotelu Waldorf Astoria. Dovela im je i stiliste kako bi se osjećali kao prave zvijezde te za premijeru osigurala odjeću poznatih kreatora. Glumci ističu kako im je bilo lijepo raditi s Jolie jer je kao redateljica iznimno blaga i obzirna. Uvažila je mnoge njihove savjete, svjesna da o Balkanu i ratu u Bosni znaju mnogo više od nje.

- Prije nekoliko godina osjetila sam odjednom veliku krivnju što o tom ratu, koji je rat moje generacije, gotovo da ne znam i ne razumijem ništa - rekla je Angelina Jutarnjem listu.

 Odlučivši pisati, Angelina je shvatila da mora krenuti od nečega što poznaje.

- Ono što znam je život s Bradom i djecom. Pokušala sam zamisliti situaciju da se sutra probudim i da je čovjek kojeg volim odjednom na neprijateljskoj strani - kaže Jolie.

Kao ambasadorica Unicefa posjetila je mnoge zemlje, no Balkan ju je, kaže, posebno privukao.

- Htjela sam shvatiti što se ondje dogodilo. Putovala sam kroz regiju, provela sam Božić na Kosovu. Oduševili su me umjetnici, muzika, humor... Sve me više privlačilo to područje. Mi koji nismo prošli rat očekujemo da će ljudi koji imaju to iskustvo biti slomljeni i bijesni, no bili su neobično topli, duhoviti i inspirativni - rekla je Jolie.

Bliski izvori tvrde da se Angelina toliko solidarizirala s nesretnim ljudima koje obilazi da odbija jesti ako su oni gladni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...