Obavijesti

Show

Komentari 206

Ava je popustila Željkovom udvaranju: Pao prvi poljubac

Ava je popustila Željkovom udvaranju: Pao prvi poljubac
6

Tijekom tuluma koji su imali u petak za vrijeme nominacija, Željko je cijelu večer zavodio Avu. Ona se s ukućanima savjetovala oko svega, pa je odlučila popustiti

VIDEO

Veliki Brat sve je okupio u dnevnoj sobi te im objavio tko je ovaj tjedan nominiran te bi mogao napustiti kuću. Najviše glasova dobili su blizanci Žarko i Željko Stojanović, Maja Nikolić i Slavko Labović, piše srpski Svet. Nominiran je i Uroš Ćertić jer je prekršio pravilo ponašanja u kući Velikog Brata. S Majom je pričao o nominacijama. 

Nakon što je čula da je među nominiranima, odmah se požalila kako je to nepravedno, ali da joj ne smeta što su joj glasove dali stanari jer je očito da u njoj vide konkurenciju.  Uroš je priznao svoju krivnju iako mu nije drago što je među nominiranima i što bi kuću mogao napustiti zbog svoje greške. Tijekom nominacija progovorio je i o svom odnosu sa Sorajom. 

- Super smo, imamo puno zajedničkih tema. Motori, moda. Oduševljen sam s njom. Djevojka se kontrolira, zna što priča, studira. Lijepa je, nisam čuo da psuje i ogovara. Volio bih se s njom družiti i kad napustim kuću - rekao je. 

Slavko nije previše razočaran. 

- Mnogi se ovdje pretvaraju i ja im to ne zamjeram. Najviše glumi Ava koja se očajnički trudi svima svidjeti. Isto to rade i Vendi i Maja jer misle da je to njima korisno, no ja im to ne zamjeram - izjavio je Slavko. 

Ava zaboravila Uroša, poljubila se sa Željkom

Stanari kuće u petak su tijekom nominacija imali i tulum. Iako se Ava odmah nakon ulaska u kuću zbližila s Urošem, čini se da ga je brzo zaboravila čim je on postao bliskiji sa Sorajom.  Željko je Avu prvo zavodio u spavaćoj sobi, piše srpski Blic.  Govorio joj je da bude najljepša, da bude luda, da bude to što je te da se ne mijenja zbog drugih. Rekao joj je da je opasna te da je dobra kombinacija njena luda glava i ljepota. 

Cijelu večer je skakao oko nje, a Ava se s ukućanima savjetovala što da radi. Zbunjena starleta Željka je upitala na čemu je jer ne bi htjela da je odbaci kao što je to brzo učinio Uroš. Odlučila je popustiti njegovim udvaranjima pa su se na kraju poljubili. Čini se da Ava više ne mari za mišljenje publike. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 206
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.