Obavijesti

Show

Komentari 51

Bieber zbunio fanove: Idem u mirovinu, neću vas napustiti...

Bieber zbunio fanove: Idem u mirovinu, neću vas napustiti...
4

Pjevač je na Badnjak na Twitteru prvo objavio da se službeno povlači s glazbene scene, a potom zaključio da nikad neće napustiti svoje fanove jer će zauvijek biti tu

VIDEO

Justin Bieber (19) zbunio je je obožavatelje porukama koje je na Badnjak objavio na Twitteru. 

- Moji voljeni Beliebersi, službeno odlazim u mirovinu - obavijestio je Kanađanin svojih 48 milijuna obožavatelja i pratitelja na toj društvenoj mreži. 

I dok je u prvoj poruci objavio da se povlači sa scene, druga i treća poruka u suprotnosti su s onim što je najavio u prvoj. 

- Mediji govore puno toga o meni. Pišu puno laži i žele da pogriješim, ali ja vas nikada neću napustiti, biti 'Belieber' je stil života. Volite jedni druge, oprostite jedni drugima kao što je Bog oprostio nama. Sretan Božić, bit ću tu zauvijek - napisao je. 

Glasine o Bieberovu prekidu karijere kruže posljednjih tjedana i to otkako je tijekom intervjua na radijskoj postaji Power 106 u Los Angelesu najavio povlačenje s glazbene scene. 

- Nakon novog albuma, ja sam zapravo umirovljen čovjek. Povlačim se. Želim rasti kao umjetnik, želim da moja glazba sazrije. Ovdje sam isključivo zbog svojih obožavatelja i glazbe - rekao je pjevač i dodao da ga slava više ne privlači. 

No izvor blizak pjevaču potom je komentirao da Bieber trenutačno prolazi kroz takvu fazu.

- On ne ide u mirovinu. Zaradio je 1.2 milijuna dolara na Filipinima ovaj tjedan, njegov dokumentarac 'Believe' upravo je premijerno prikazan, ima novi album. Nigdje on ne ide, sve je u redu - rekao je izvor. 

Njegova bivša djevojka otkazala je turneju i uzela pauzu kako bi se posvetila sebi

Njegova bivša djevojka Selena Gomez (21) nedavno je otkazala australsku turneju zakazanu sljedeće godine jer joj je, kako je rekla, potrebno neko vrijeme da se posveti samoj sebi. 

- Obožavatelji su mi jako važni i nikad ih ne bih htjela razočarati. No meni i mojima bližnjima postalo je jasno da nakon mnogo godina stavljanja posla na prvo mjesto, moram provesti neko vrijeme radeći na sebi kako bi bila najbolja osoba što mogu biti - stoji u njezinu priopćenju.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...