Obavijesti

Show

Komentari 16

Bill Cosby prije deset godina je priznao da je silovao žene

Bill Cosby prije deset godina je priznao da je silovao žene
3

Prema dokumentima do kojih je došao Associated Press, a koje je sud otpečatio na njihov zahtjev, komičar je 2005. priznao da je sedativima omamljivao žene

VIDEO

Brojne optužbe na račun slavnog komičara sežu još u 2004., no u rujnu prošle godine jedna od navodnih žrtava Billa Cosbyja (77), Barbara Bowman, odlučila je za Daily Mail progovoriti o svemu. I tu se priča opet počela raspetljavati. Ubrzo se javilo još žena koje su potvrđivale njezine riječi, no komičar i njegovi odvjetnici tvrdili su da su sve to laži kojima se te žene žele dokopati njegovog bogatstva. 

No portal TMZ sada piše da je Associated Press došao do dokumenata, koje je na njihov zahtjev sud otpečatio, a u kojima piše da je komičar još 2005. godine priznao da je nabavljao sedative kojima je omamljivao žene s kojima je želio seks. U dokumentima piše i da je priznao da je najmanje jednoj ženi dao sedativ. Sadržaj dokumenta otkriva da je priznao da je Andrei Constand, koja ga je tada tužila, dao tri doze Benadryla. 

Bivša zaposlenica Sveučilišta Temple tvrdila je da ju je Cosby drogirao te napastovao u svojoj vili u Philadelphiji. Iako je Bill priznao krivnju ništa od spomenutog nije izašlo u javnost jer se komičar nagodio s tužiteljicom, a dokumenti su bili zapečaćeni do danas. 

Te 2004. godine 14 je žena tužilo glumca za silovanje, no i one su u tajnosti dogovorile odštetu. 

U dokumentima se spominje i slučaj žene koja ga je tužila da ju je silovao 1978. godine kad je imala samo 19 godina. 

- Dao sam joj sedative, seksali smo se. Nisam mogao procijeniti koliko je svjesna svega s toliko godina. Mislim da je bila sretna što je imala priliku naći se u tom showbusiness okruženju - stoji u sadržaju dokumenata kao Cosbyjeva izjava. 

Ostale žene koje su prošle godine progovorile o pravoj Cosbyjevoj osobnosti izjavile su kako su šutjele svih ovih godina jer su mislile da im nitko neće vjerovat. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...