Obavijesti

Show

Komentari 15

Boratovoj Belindi sedam je muškaraca darovalo prstenje

Boratovoj Belindi sedam je muškaraca darovalo prstenje
5

Zovu je žderačicom muškaraca i odbjeglom nevjestom, ali njoj to, kaže, ne smeta. Sve veze trajale su joj u prosjeku godinu dana. U braku je bila samo jednom

VIDEO

Britanca Terrenca Garbetta ostavila sam jer je bio jako ljubomoran. Bio je uvjeren da sam ga prevarila, ali ja sam samo flertovala s drugim muškarcima. Sad već imam novog zaručnika i dobro mi je, rekla je Belinda Bedeković (42), klavijaturistica koja se 2006. proslavila suradnjom s engleskim komičarom Sachom Baronom Cohenom (43).

Zovu je žderačicom muškaraca i odbjeglom nevjestom, ali njoj to, kaže, ne smeta. Sve veze trajale su joj u prosjeku godinu dana. Bila je u braku samo jednom, i to prije 20 godina s glazbenikom Vjekoslavom. Nakon njega zaručila se za gitarista Mladena.

- Isprva se uvijek prikazuje kao nježna žena, puna razumijevanja, ali onda nestane bez objašnjenja - rekao nam je Mladen. Dodao je da je s njom upoznao “50 nijansi sive” i prije nego što je erotska knjiga izašla. Zaručnički prsten koji joj je darovao nije htio natrag. Rekao joj je da ga baci u Savu. Nakon prekida zaruka s Mladenom, Belinda se zaručila za svojeg tjelohranitelja Brunu, koji ju je pratio u Ameriku kad je išla snimati spot za holivudski film “Borat“.

- Bruno nije imao razumijevanja za moj posao - rekla je Belinda koja se brzo utješila u naručju inženjera Zvjezdana iz Ivanić Grada. On joj je također nakon nekoliko mjeseci hodanja kupio prsten i zaprosio je, ali tada su počeli problemi i svađe.

- Svi oni žele da ja budem domaćica. Ja sam žena željna zabave i dobrog provoda. Ako to ne prihvate, veza ne može opstati - odlučna je klavijaturistica.

Ni imućni menadžer iz Francuske Bruno Bousquet nije zadovoljio njezine kriterije.

- Bio je zgodan, ali malo preromantičan za moj ukus. On je svaki dan htio večeru uz svijeće. Naporno mi je to bilo pa sam ga ostavila - rekla je klavijaturistica. Novu ljubav, Bečanina Waltera Smidshbergera upoznala je u Novalji. Svirala mu je “Na lijepom plavom Dunavu“ i odmah ga osvojila. Prekinuli su nakon dvije godine zbog udaljenosti.

Najnovijeg zaručnika, producenta Rogera Newmana iz Los Angelesa upoznala je u V. Britaniji. Iako hodaju nekoliko mjeseci, već je dobila zaručnički prsten vrijedan 20.000 kuna. Belinda je po broju zaruka svrgnula Severinu (42) koja se zaručivala pet puta.

'Nije htio pružiti ruku Boratu'

S tjelohraniteljem Brunom išla je u Ameriku.

- Bio je ljubomoran, čak i na Borata, pa se s njim nije htio rukovati - kaže.

Od prstena je napravila ogrlicu

Belindina veza s inženjerom i glazbenikom Zvjezdanom zbog razlike u karakterima također nije dugo potrajala.

Razmišljali su da posvoje dijete

S poduzetnikom Terrencom bila je dvije godine. Trebali su posvojiti i dijete. Prekinula je zbog njegove ljubomore.

Bečanin je volio njezinu glazbu

Waltera je jako voljela, ali kako je on živio u Beču, veza je pukla. Klavijaturistica se austrijskog direktora rado sjeća.

'Francuz Bruno bio je prezgodan'

Jako naočit i pametan muškarac koji je radio kao menadžer u aviokompaniji, rekla je Belinda. Ostavila ga je jer je bio sladunjav.

S Boratom se često čuje

Sacha Baron Cohen angažirao je belindu u spotu 'You be my Wife“ za film 'Borat'. Ostali su do danas jako dobri prijatelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu