Obavijesti

Show

Komentari 120

Brazilska Kim Kardashian ima kućni pornić: To svi sad rade

Brazilska Kim Kardashian ima kućni pornić: To svi sad rade
8

Guzata SueLyn Medeiros u dugogodišnjoj je vezi. Najnormalnije joj je da se parovi snimaju dok se seksaju. Tvrdi da su joj hakirali računalo i ukrali film. Planira tužbu

VIDEO

Jako sam uzrujana zbog cijele situacije i načina na koji je video objavljen zbog čega su ljudi počeli misliti ružne stvari o meni, kaže SueLyn Medeiros.

Brazilska Kim Kardashian svojim oblinama ostavlja bez daha. Snimila je brojne editorijale u seksi rublju, u spotu Chrisa Browna za pjesmu 'Wall To Wall' glumila je vampiricu, a surađivala je i s Ludacrisom na spotu za pjesmu 'I Know What Girls Like', Keishom Cole te brojnim drugima. 

Starleta se očito zaželjela još medijske pažnje pa se tako na internetu pojavio njen kućni pornić. Film je snimila s dečkom i sad tvrdi da joj je netko hakirao računalo i ukrao privatni video. 

Želi pravdu

Obitelj mi je uzrujana i razočarana. moja majka ne može prestati plakati, kaže guzata starleta te dodaje da želi pravdu.

SueLyn planira tužiti hakera koji joj je ukrao film s računala. Već je angažirala odvjetnika. Internetski portal koji je objavio video želi financijski uništiti.

- Ne znam samo čemu sad sva ta fama. Dečko i ja snimali smo se dok smo se seksali, sigurna sam da to radi svaki par koji je u vezi već neko vrijeme - smatra SueLyn te dodaje da se ona i dečko jako vole. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin