Obavijesti

Show

Komentari 24

'Budva na pjeni od mora': Koja glumica vam je zapela za oko?

'Budva na pjeni od mora': Koja glumica vam je zapela za oko?
18

Ove sezone za naklonost Save Bačića u seriji 'Budva na pjeni od mora' bore se pripadnice nježnijeg spola. Koja je glumica iz serije vama najviše zapela za oko?

VIDEO

Osoba koja već godinama bezuvjetno stoji uz Savu Bačića, bez obzira na njegove poslovne prijevare i privatne 'izlete', je supruga Nađa Bačić. Ovoj šarmantnoj i staloženoj 53-godišnjoj poslovnoj ženi Sava duguje život jer ga je nekoliko puta spašavala iz izuzetno riskantnih poslovnih situacija te mu čak oprostila i nevjeru. Njezin lik u seriji odlično tumači beogradska kazališna i televizijska glumica Ljiljana Blagojević koja iza sebe ima preko pedesetak uloga u brojnim filmskim i televizijskim projektima kao što su 'Boško Buha', 'Velo misto', 'Bolji život', 'Policajac sa Petlovog brda', 'Miris kiše na Balkanu', ali i kazališnim za koje je dobila mnoge značajne nagrade na području dramske umjetnosti.

Unatoč neslaganju oko odlaska na studij u Italiju i vezom s ribarom Lukom, prgava i razmažena bogatašica Bojana Bačić u novoj sezoni serije 'Budva na pjeni od mora' odlučit će pomoći ocu Savi u borbi protiv njegovih 'neprijatelja'. Dotuklo ju je saznanje da je otac godinama varao njezinu majku s Linom, ali zbog toga ne odustaje u pronalasku sreće za svoju obitelj. Njezin lik utjelovljuje Sanja Jovićević, mlada crnogorska glumica koja studira treću godinu na cetinjskoj Akademiji dramske umjetnosti zajedno s kolegom iz serije, Momčilom Otaševićem, i na kojoj predaje još jedan glumac iz serije,  Branimir Popović, s kojim je, kako šuškaju mediji, u vezi od početka ove godine.

Treća, vjerojatno najatraktivnija žena u Savinom životu je Lina, atraktivna manekenka na zalasku karijere koja svojim besprijekornim izgledom i ucjenjivačkim igricama iz Save izvlači financijsku korist kako bi postala vlasnica modne agencije u Italiji. Izazovnu Linu glumi Milena Marić, rođena Budvanka koja kroz život nikada nije išla linijom manjeg otpora, za razliku od lika kojeg tumači. Milena se posvetila svom obrazovanju i školovanju, završila je dva fakulteta, glumu i produkciju. Osim toga, zgodna brineta će sljedećeg ljeta prisustvovati Europskom prvenstvu u kick boksu, a nedavno je počela dizajnirati i nakit za kosu po uzoru na one iz serije 'Sulejman Veličanstveni'.

Prije šest mjeseci Milena je upoznala svog sadašnjeg partnera, politologa Mladena, za kojeg ističe da je pravi muškarac za nju. Nedavno su počeli živjeti u zajedničkom stanu, a planiraju i prinovu.

U drugoj sezoni Savina ljubavnica Lina dobila je konkurenciju. Znanstvenica i doktorica Katarina isprva će ući u konflikt s otresitim Savom, ali će s vremenom Sava zbog nje početi drugačije shvaćati okolinu koja ga okružuje i vodit će unutarnju bitku sa samim sobom, sa svojom savješću, dok će njihovo prijateljstvo unijeti velike nemire u Savinim odnosima s obitelji, posebno sa suprugom Nađom i ljubavnicom Linom.

Beogradska glumica Bojana Maljević odlično se snalazi kao Savina pritajena simpatija. Iako se za nju ne vežu skandali i tračevi, Bojana je ovom ulogom ponovo postala zanimljiva medijima. Tako su posvuda citirali njezinu izjavu kako ju je Mima Karadžić (glumi Savu Bačića) 'iz određenih razloga izbacio iz stana nakon što su četiri puna dana živjeli zajedno tijekom snimanja serije', te da joj je svako jutro gulio naranče za doručak.

- Katarina je doktorica biologije koja će u velikoj mjeri utjecati na Savin život. Ona je dobra i plemenita osoba, iako ima obrambeni stav prema cijelom svetu, ne samo prema osobama kao što je Sava -  rekla je Bojana, glumica koja iza sebe ima brojne uloge u filmovima i serijama.

Ove sezone će i muški likovi u seriji doći na svoje – u Budvu dolaze dvije nove ljepotice koje će pomutiti razum jednom mladiću i jednom starom liscu. Naime, mlada kćer profesora Mileta, Tijana, dolazi na ljetovanje u Crnu Goru kako bi pokušala spasiti propali brak svojih roditelja. Međutim, s vremenom će se između nje i Luke roditi simpatije, što se neće svidjeti njegovoj ljubomornoj curi Bojani. Luckastu Tijanu glumi nova nada srpskog glumišta Nina Janković, koja je svoju prvu ulogu imala u filmu redatelja Dragana Bjelogrlića 'Montevideo, Bog te video!', za koju je dobila mnoge pohvale.

Druga glumica u usponu je Marija Karan, koja će u 'Budvi' utjeloviti lik Anđelike, kustosice Cetinjskog muzeja koja će zavesti iskusnog krivotvoritelja umjetnina, Martina, te s njim ući u strastvenu avanturu koja će ga koštati veze s krupjerkom Natašom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...