Obavijesti

Show

Komentari 7

Celine Dion u suzama: Rene me čuvao do kraja svog života

Celine Dion u suzama: Rene me čuvao do kraja svog života
6

Pjevačica je održala govor na memorijalu za njenog pokojnog supruga Renea Angelila u Las Vegasu. S boli se lakše nosi, kaže, kada o njemu može pričati

VIDEO

Celine Dion (47) posljednja se popela na pozornicu dvorane Ceasars Palace u Las Vegasu na memorijalu za njenog supruga i bivšeg menadžera, Renea Angelila koji je od raka preminuo 14. siječnja ove godine. 

- Osjećam njegovu ljubav sada, ovdje. Rene me nikada nije zvao na presudne sastanke o mojoj karijeri na početku. Čuvao me od prvog dana do kraja svog života - ispričala je pjevačica. 

Prije Celine, govore u čast Reneu održala su njegova djeca te neki od njegovih kolega iz zabavne industrije. Memorijal se mogao pratiti uživo na internetu, dok ga je u samoj dvorani pratilo 4000 ljudi. 

Dion je cijelo vrijeme sjedila sa strane, a pri kraju ceremonije se rasplakala. 

- Ljubav mog života, Rene, sada bi bio tako sretan da zna da smo se okupili i da pričamo priče o njemu i puštamo njegovu najdražu glazbu. Rene, volim te, hvala vam svima što ste došli - kazala je ožalošćena pjevačica koja je samo dva dana nakon Renea izgubila i starijeg brata koji je umro od istog tipa raka kao i Rene. 

Reneov suradnik Paul Farberman na memorijalu je otkrio da je Rene zaslužan što je Celine prihvatila otpjevati pjesmu iz 'Titanica'.

- 'Titanic' nije izgledao kao neki uspjeh. Pričalo se da se na setu svi svađaju. Celine se nije svidjela pjesma kada ju je čula. No Rene je rekao da je kockar i da će se kladiti na tu pjesmu. Ostalo je povijest - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin