Obavijesti

Show

Komentari 36

Čestitke! Maleni princ George danas slavi svoj prvi rođendan

Čestitke! Maleni princ George danas slavi svoj prvi rođendan
13

Čajankom za obitelj i prijatelje princ William i Kate Middleton slavit će rođendan svog jedinca. Službenu proslavu princ George je imao početkom mjeseca u muzeju

VIDEO

George, sin princa Williama (32) i Kate Middleton (32) napunio je godinu dana. Svoj prvi rođendan maleni je službeno proslavio u Prirodoslovnom muzeju u Londonu 2. srpnja kamo su ga roditelji odveli na izložbu leptira. Slavljenik je sa zanimanjem gledao mala leteća stvorenja i bez straha je pokušao pomaziti jednog koji je sletio na očevu ruku.

Ponosni roditelji zahvalili su svima koji su od njegova rođenja do sad malenom zaželjeli sve najbolje. 

- Želimo iskoristiti Georgeov prvi rođendan kako bi zahvalili svima koje smo upoznali u zadnjih godinu dana, kod kuće i na drugim kontinentima, a koji su Georgeu i našoj obitelji poželjeli sve najbolje - objavili su Kate i William u zajedničkoj službenoj izjavi te su zamolili sve da malenom ne šalju poklone. 

Slavit će u krugu prijatelja i obitelji

Kako bi proslavili njegov rođendan kraljevski par svom će sinu prirediti skromnu zabavu na koju su pozvani samo obitelj i prijatelji u palači Kensington.

Poput svih roditelja i William i Kate uživaju u svim pustolovinama svog sina koji je prohodao na službenom putu u Australiji, a sada već sam trčkara uokolo. Najviše voli plišane igračke, a omiljena pidžama mu je ona s likom Spidermana.

William je rekao kako sa sinom ima jedino problema kad dođe na red kupanje. Tada on, kaže, postaje potpuno nemoguć.

- Ne mogu vjerovati da netko tako sladak može biti toliko problematičan. Jednostavno se ne voli kupati pa se Kate i ja glupiramo kako bi se smirio - rekao je. Dodao je da George obožava jesti, a omiljen mu je slatki krumpir, zbog kojeg je i dobio bucmaste obraščiće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin