Obavijesti

Show

Komentari 33

'Cosby me drogirao, a zatim me njegov prijatelj iskoristio'

'Cosby me drogirao, a zatim me njegov prijatelj iskoristio'
4

Joyce Emmons kaže da joj je komičar dao 'bijelu tableticu' od koje se onesvijestila. Probudila se u krevetu s njegovim prijateljem čije je udvaranje iste večeri odbijala

VIDEO

Žene koje je Bill Cosby (77) seksualno napastovao pojavljuju se , kako se kaže, kao gliste poslije kiše. Dok njegov odvjetnik Marty Singer kaže da je cijeli slučaj postao apsurdan, Joyce Emmons ispričala je kako je jednom prilikom i ona bila žrtva seksualnog napastovanja i to upravo zbog Cosbyja. 

- Jedne večeri dok smo se družili požalila sam se da me jako boli glava. Dao mi je bijelu tableticu. Rekao mi je da je malo jača, no da će mi glavobolja od nje sigurno prestati. Popila sam tabletu i onesvijestila se - ispričala je Joyce za TMZ. Probudila se gola u krevetu s Cosbyjevim prijateljem koji joj se ranije te večeri 'nabacivao', no ona ga je odbila. 

Šokirala se i razljutila i od Billa je zahtijevala da joj kaže što joj je dao. On joj je kroz smijeh rekao da je to bio 'samo Quaalude', lijek koji sadrži metamfetamin i u kombinaciji s alkoholom ima jak učinak. 

- Billa nikad nisam vidjela da sam pije ili uzima ikakve droge, ali uvijek je uz sebe imao hrpu droge, najviše raznih tableta - dodala je Joyce.

I glumica iz 'Zakona i reda optužila Cosbyja, on i dalje šuti

Bill me često dirao na način koji mi se nije svidio. Tjerao me je da budem nasamo s njime. I uvijek mi je govorio da nikome ništa ne kažem, ispričala je Michelle Hurd (47). Glumica koja se proslavila ulogom detektivke Monique u seriji “Zakon i red: Odjel za žrtve”, davno je surađivala s Cosbyjem na njegovu showu. On pak i dalje šuti o svemu.

Otkazali mu i peti nastup

Zbog cijelog seks skandala, komičaru je otkazano već pet nastupa. 'Cosby Show' tako neće moći gledati ni publika u Broadway centru u Washingtonu. Cosby je tamo trebao nastupati 18. travnja 2015., no otkazali su mu jer se boje da bi zajednica bojkotirala sve njihove ostale programe ako bi unatoč optužbama podržali Cosbyjev dolazak i nastup. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...