Obavijesti

Show

Komentari 19

Cosby: "Prilično dobro čitam ljude u seksualnim stvarima"

Cosby: "Prilično dobro čitam ljude u seksualnim stvarima"
3

Na ispitivanju 2005. glumac je priznao da je zavodio žene i davao im sedative kako bi se seksao s njima, no i dalje tvrdi da to nije radio bez njihova znanja i pristanka

VIDEO

Mislim da prilično dobro čitam ljude i njihove emocije u tim seksualnim stvarima ili kako god to već želite zvati, rekao je Bill Cosby (78) prije deset godina u iskazu koji je morao dati nakon što ga je Andrea Costand 2005. tužila za seksualno zlostavljanje. 

The New York Times objavio je dijelove iz dokumenata koji su bili zapečaćeni do nedavno. Nekoć omiljeni glumac ima sve manje i manje potpore u javnosti i među slavnim poznanicima jer je i sada i sam priznao da je ženama davao tablete za smirenje kako bi se mogao seksati s njima.  Iako i dalje tvrdi da im tablete nije davao bez njihovog znanja. Sam ih nikad nije uzimao, kao što nikada nije ni pio. Na ispitivanju je drogiranje žena izjednačio s pićem. 

- To je isto kao što bi osoba recimo popila piće - kazao je.

Nije pokazivala znakove da se želi seksati s njim

S Andreom Costand, bivšom zaposlenicom Sveučilišta Temple, nagodio se prije nego je slučaj došao do suda. U svom iskazu Cosby je kazao kako je Costand o svom odnosu s njim pričala svojoj majci, on se nadao da ga njezina majka neće smatrati starim perverznjakom i da će joj Andrea ispričati kako je doživjela i orgazam. Smatra da ga je tužila jer je odlučila ići u školu ili tako nešto. 

Bill je Andreu upoznao početkom 2000-ih godina, odmah mu se svidjela. Nabacivao joj se, išli su na večere i ona ga je posjećivala u njegovom domu u Pennsylvaniji. Kako je sam rekao, Andrea nije pokazivala znakove da se želi seksati s njim pa joj je idući put kada ju je pozvao na večeru dao sedative.

Kazao je da se nisu seksali, ali da su imali 'seksualni trenutak' poslije kojeg je Andrea 'blistala'. Kada ju je ispratio nije se ljutila, rekao je, niti mu rekla da to više nikada ne ponovi.

Sve je pokušao sakriti od supruge

Komičar je priznao i da je žene zavodio tako što je pokazivao interes za njihove probleme i budućnost te im ponudio mentorstvo i pomoć, sve samo kako bi spavao s njima. Nekima je platio školovanje, poput Andree Costand, nekima je slao novac i to preko svog agenta jer se bojao da njegova supruga Camille (70), s kojom je u braku 51 godinu, ne bi saznala za njegove afere.

Tražio je žene za seks

Još jedna žena koja tvrdi da ju je Cosby drogirao i silovao je Beth Ferrier, no prije 10 godina glumac je tvrdio da je s njom imao aferu i da su se više puta nalazili zbog seksa. Na kraju je prekinuo s njom jer je htio 'ići dalje', nastaviti tražiti nove žene za seks.

Nju je namamio tako što je s njom razgovarao o njezinoj karijeri i o ocu koji je obolio od raka. 

- Jeste li je ispitivali ta pitanja jer ste željeli seksualni kontakt s njom - pitala ga je odvjetnica Andree Costand Dolores Troiani. Cosby je odgovorio 'da'.

Više od 30 žena optužuje Cosbyja za seksualno zlostavljanje. Kažu da su šutjele do sada jer su se bojale da im nitko neće vjerovati. Cosby je svoje afere skrivao od svoje žene, a pobrinuo se da se njegov imidž očuva i tako što su njegovi zaposlenici morali potpisati ugovor o tajnosti.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin