Obavijesti

Show

Komentari 181

Dvojnica Angeline Jolie: Samo želim pronaći svog Brada Pitta

Dvojnica Angeline Jolie: Samo želim pronaći svog Brada Pitta
7

Iako bi mnogi pomislili da joj sličnost sa slavnom holivudskom glumicom ide u prilog, Veronika Black tvrdi da je to upravo suprotno. Muškarci joj uopće ne prilaze

VIDEO

Veronika Black (27) iz Vancouvera kanadski je model i nevjerojatno nalik na Angelinu Jolie. Toliko joj sliči da ju često zamijene za holivudsku glumicu. 

Iako bi mnogi na prvu pomislili da joj je to veliki plus, ona kaže da ima jako malo prijatelja jer je žene smatraju žderačicom muškaraca, a oni joj zapravo uopće ne prilaze. 

Veronica, koja na Instagramu ima preko 658 tisuća pratitelja, trenutačno je godinu dana solo nakon što je prekinula vezu dugu pet godina. 

- Voljela bih upoznati nekog posebnog. No da budem iskrena, mislim da me se muškarci boje. Čini mi se da ih moj izgled plaši - zaključila je. Dodala je da većina njih bude nervozna kad priča s njom. 

- Počnu se tresti što je jako čudo jer sam ja dobra osoba i za to nema potrebe - rekla je u intervjuu za Daily Mail. Tvrdi da joj prilaze samo čudaci koji, kako tvrdi, znaju biti vrlo primitivni i agresivni kad im kaže da ju ne zanimaju. 

Instagram

- Nitko normalan mi ne prilazi, a ja sam presramežljiva da bih prva prišla muškarcu - tvrdi. 

Veronica je Angelini postala nalik nakon što je 2011. godine u usnice stavila filere.

- To se dogodilo preko noći. Bila sam prodavačica u trgovini kad su me ljudi počeli mijenjati za glumicu - ispričala je. Dodala je da joj je to bilo pomalo bizarno, no nije joj smetalo pošto je Angelina, po njezinom mišljenju, prekrasna. Komplimenti su ojačali njezino samopouzdanje jer je u školi bila izložena raznim oblicima zlostavljanja, pa su joj tako njezini kolege često govorili da je ružna i 'ravna' (da ima male grudi). S godinama je poradila na njihovom povećanju. Kaže da je prvog dečka imala s 18 godina. Kaže da joj je dobro i samoj, ali da s veseljem čeka onog pravog. 

- Voljela bih se skrasiti i osnovati obitelj jednog dana. Samo želim pronaći svog Brada Pitta - zaključila je Veronica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 181
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao