Obavijesti

Show

Komentari 49

Fatalna robinja: 'Ezelova mala' na setu je zavela Sulejmana

Fatalna robinja: 'Ezelova mala' na setu je zavela Sulejmana
4

Bivša manekenka i prva pratilja Miss Turske iz 2000. odmah je 'bacila oko' na Halita. Glumački par je, otkrili su kolege, nerazdvojan. Često su sami u garderobi

VIDEO

Bergüzar Korel (30) poludjela je na scene u kojima se njezin suprug Halit Ergenc (42) strastveno ljubi s Cansu Dere (30). Brak turskoga glumca zbog toga je opet u krizi.

Korel se, pišu turski mediji, s Halitom posvađala na setu 'Sulejmana Veličanstvenog'. Prekidala je snimanje i prijetila mu razvodom jer misli da je vara s kolegicom. U trećoj sezoni serije, koja se trenutačno emitira u Turskoj, glumačkoj ekipi pridružila se Cansu Dere. Bivša manekenka i prva pratilja Miss Turske iz 2000. odmah je 'bacila oko' na Halita. Glumački par je, otkrili su kolege, nerazdvojan i vrijeme većinom provode zajedno u garderobi.

- Ne skrivaju da među njima postoji kemija. Bergüzar svaki dan dolazi na set serije kako bi kontrolirala svojeg supruga - rekle su kolege sa seta.

Halitova supruga nedavno je rekla kako na set dolazi jer joj je fatalna Cansu prijateljica. 


- Shvaćam da joj je posao da se pred kamerama ljubi s mojim suprugom - rekla je Korel. Osim na setu, Cansu i Halita često se poslije snimanja može vidjeti u klubovima i restoranima u Istanbulu.

- Obožavam glumu, ali mrzim slavu jer na javnome mjestu nemam ni pet sekundi mira. Fotografi me prate od jutra do mraka - požalila se nedavno Cansu. 
S Halitom se upoznala prije tri godine. Tada su u filmu 'Gorka ljubav' glumili zaljubljeni par. Lani je nakon pet godina veze prekinula s komičarem Cemom Yilmazom (37). Poznato je da Halit nije imun na šarm kolegica sa seta. U srpnju prošle godine govorilo se da ga je na setu 'Sulejmana Veličanstvenog' osvojila Meryem Uzerli (29). 
S crvenokosom Hurem viđao se u tajnosti. Kako bi spasio brak s Bergüzar, mjesecima je posjećivao bračnog savjetnika. Nova Halitova partnerica Cansu najpoznatija je kao Ejšan iz serije 'Ezel'. U “Sulejmanu Veličanstvenom” glumi iransku robinju Firuze. Nakon što su je zarobili u vojnom pohodu, odveli su je u palaču Topkapi. 
Ondje živi u haremu, a na prvi pogled zaljubila se u sultana i osvojila njegove simpatije. To će naljutiti ljubomornu Hurem s kojom će se boriti za sultanovu naklonost.

I Bergüzar je Halita osvojila na setu i otela ga prvoj ženi

Iako je s Halitom u braku četiri godine, ne vjeruje mu jer se i u nju zaljubio na snimanju '1001 noći'. Bio je u braku s glumicom Gizem Soysaldi. S Bergüzar ima sina Alija (2).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...