Obavijesti

Show

Komentari 21

Hurem ljubi: Njen bivši našao drugu, ali i ona ima simpatiju

Hurem ljubi: Njen bivši našao drugu, ali i ona ima simpatiju
3

KRENULI DALJE Dok se Can Ates zabavljao s tajanstvenom brinetom, Meryem, koja nosi njegovo dijete, u Berlinu je tješio televizijski voditelj i Anastacijin bivši

VIDEO

Prekrasna žena! Baš lijepo izgledate zajedno, komentirali su prijatelji ispod fotografije koju je Patrice Bouédibéla (39) objavio na društvenoj mreži poslije izlaska s Meryem Uzerli (30).

Turska glumica koja se proslavila kao sultanija Hurem u tri sezone serije “Sulejman Veličanstveni” posljednjih tjedana često se druži s devet godina starijim voditeljem. Iako još nije spremna za novu vezu, prijatelji kažu da Meryem godi Patriceovo društvo. Ponovno se smije te ima želju za životom i izlascima.

- Drago nam je što više nije zatvorena u kući. U sedmom je mjesecu trudnoće, pa izbjegava zadimljene kafiće i klubove. Zato s Patriceom često ide u duge šetnje - otkrili su prijatelji.

Glumica će za dva mjeseca roditi kćer, a voditelj, čiji je otac iz Konga a majka iz Njemačke, pomogao joj je zaboraviti bivšeg zaručnika, koji ju je ostavio čim je doznao da je trudna.

Patrice i Meryem znaju se otprije jer oboje žive u Berlinu, ali čini se da su sad više od prijatelja. Voditelj, koji je radio na glazbenoj televiziji i bio maneken, prije ove veze s Meryem bio je s američkom pjevačicom Anastacijom (45). Bio je uz nju kad su joj liječnici dijagnosticirali rak dojke. Prekinuli su 2007.

Hurem se već mjesecima ne čuje i ne vidi s bivšim zaručnikom Canom Atesom (46). Burzovni mešetar je poslije burnog prekida javno rekao da nikad nije mislio imati ništa ozbiljno s glumicom, a nagovarao ju je da pobaci jer mu je, kaže, dovoljno dvoje djece koje već ima iz prijašnje veze.

- Volim atraktivne žene, ali užasavam se braka i ne vjerujem u njega. Nisam izdržao s Meryem jer joj je jedini cilj bio što prije se udati - rekao je turski zavodnik Ates.

Iako ga u domovini zovu slamateljem srca, ženama je i dalje neodoljiv. Nedavno su ga snimili na večeri u Istanbulu s tajanstvenom brinetom. Čim je ugledao fotografe, izvadio je mobitel i glumio da razgovara kako ne bi morao odgovarati na pitanja o Meryem, a njegova nova djevojka skrivala se iza najbolje prijateljice.

- Poslije borbe s depresijom odlučila sam maknuti se od negativnih ljudi. Vrijeme je da počnem misliti samo na sebe i bebu, a Can je sigurno ostao u prošlosti - zaključila je Meryem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni