Obavijesti

Show

Komentari 7

Izrezali je iz najave: Meryem Uzerli ipak izbacili iz serije?

Izrezali je iz najave: Meryem Uzerli ipak izbacili iz serije?
3

Glumica je nedavno napustila snimanje i otišla na liječenje zbog depresije, a uz nju su zaručnik i obitelj. Nagađa se da će se Meryem posvetiti glazbenoj karijeri

VIDEO

Zbog odlaska iz “Sulejmana Veličanstvenog” i kršenja ugovora, glumica bi mogla biti kažnjena s 5,7 milijuna kuna. U međuvremenu se posvetila glazbi.

Nakon što je Meryem Uzerli (29) nedavno napustila snimanje i otišla na liječenje, obožavatelji su na forumima napali producente i okrivili ih za njezinu bolest. Tvorci serije već su joj našli zamjenu. Njezinu ulogu preuzela je Gülçin Santırcıoglu (36). Meryem su čak i izrezali iz najave za 101. epizodu. No turski mediji pišu kako glumicu čeka velika isplata. Po ugovoru, nakon 100 snimljenih epizoda producenti joj moraju isplatiti 8,5 milijuna kuna bonusa.

U međuvremenu su je u rodnoj Njemačkoj, u kojoj se liječi od depresije, posjetili glazbeni producenti iz Grčke. Ponudili su joj snimanje pjesme s Petrosom Cekosom. Crvenokosa zavodnica pristala je na suradnju. Snimili su duet čije ime se još ne zna, a koji bi se trebao pojaviti na Petrosovu albumu. Osim na grčko, lansirat će ga i na tursko tržište.

- Jako je popularna u mojoj domovini i obožavao sam je gledati u ‘Sulejmanu’. Bio je užitak raditi s njom jer, osim ljepote, ima i božanski glas - nahvalio je pjevač crvenokosu Hurem.

Mnogi nagađaju kako će se Meryem potpuno posvetiti glazbenoj karijeri i napustiti glumu.

Ona to nije komentirala, nego je samo poduprla prosvjednike protiv premijera Erdogana.

- Ujedinite se. Istanbulu je potrebna pomoć u borbi protiv terora - napisala je na Twitteru.

Želje za što brži oporavak od depresije uputila joj je i kolegica Türkan Şoray (67). Tvrdi kako glumci u Turskoj rade po 18 sati na dan bez ikakve pauze.

- Normalno da ju je stres dotukao. Teško je to izdržati i biti normalan jer snimamo u neljudskim uvjetima - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...