Obavijesti

Show

Komentari 55

'Jackson je po kući raznosio izmet i nije dao da se to očisti'

'Jackson je po kući raznosio izmet i nije dao da se to očisti'
3

HIGIJENA = NEPOZNAT POJAM Pokojni kralj popa spremačicama je prijetio da će ih gađati izmetom ako budu čistile za njim. Čuvao je i dječju pelenu punu izmeta

VIDEO

Kuća je uvijek bila puna životinja. Michael se igrao s njima i često ulazio u prostor u kojem su one boravile. Hodao bi po njihovom izmetu i zatim ga na đonovima cipela raznosio po kući. To mu uopće nije smetalo, štoviše, zabavljalo ga. Ako mu je bilo tko prigovorio, prijetio je da će sastrugati izmet s cipela i gađati nas time, otkrila je u intervjuu za New York Post jedna od žena koja je radila kao spremačica za pokojnog kralja popa. 

Michael Jackson, nastavlja spremačica, nije pretjerano držao do higijene. Osim što je hodao po životinjskom izmetu i raznosio ga po kući, nuždu je obavljao u hodniku, po zidovima i podu. 

- Prije nego je Oprah 1993. došla u kuću da bi intervjuirala Jacksona, prozore smo prali miniwash aparatom, podove ribali i laštili voskom, a prljavštinu sa zidova smo strugali i zatim su nanovo maljani. Čistoća je trajala svega dva dana. Čim je intervju završio, Michael je urinirao u hodniku kroz koji je svega nekoliko trenutaka prije prošla Oprah - ispričala je spremačica. 

'Poludio' zbog optužbi za seksualno napastovanje

Tri spremačice za Jacksona su radile dugi niz godina. Kažu da je Michael bio relativno uredan do 1993. kad ga je 13-godišnji Jordan Chandler optužio za seksualno napastovanje. Tada je, kažu, postao depresivan i počeo se ponašati nenormalno. Jordanovim je roditeljima naposlijetku isplatio 20 milijuna dolara, što je oko 110 milijuna kuna, kako bi povukli optužbe. 

- Jacko je bio ovisnik o drogama, poremećen i nije mogao brinuti za sebe - rekla je druga spremačica. Dodala je kako je volio društvo malih dječaka. Gledao ih je dok su se tukli jastucima, gađali hranom, sve im je dopuštao i posluzi naređivao da čiste za njima. Ipak, nije volio da mu mijenjaju posteljinu u krevetu u kojem su često spavali razni dječaci. 

- Morala sam se šuljati kako bih promijenila posteljinu. Nije mi jasno kako je mogao spavati u takvoj prljavštini. U krevetu su bile prljave gaće, čarape, komadi piletine, razmrvljeni čips..., a boce vina i viskija bile su razbacane po podu - ispričala je spremačica. 

Obitelj nazivao bezvrijednim pijavicama

Uz to što je živio u prljavštini, Jackson je gomilao stvari koje mu nisu bile potrebne. Ranč je bio pun knjiga, lampi, slika, raznih figurica... Ipak, navodi čistačica, dva predmeta bila su mu naročito važna: majica Fruit of the Loom koja je evidentno pripadala nekom tinejdžeru i dječja pelena puna izmeta. Nikome nije dao da ih pipne. 

Michael je, tvrdi druga spremačica, mrzio Židove, Stevena Spielberga nije mogao smisliti i često je urlao da ga treba poslati u 'židovski pakao' jer je lopov koji ga je okrao. Fotografije članova obitelji razbacivao je po kući i rezuckao ih škarama i rezačem. Dok je komadiće fotografija bacao po kući vikao je da su svi oni bezvrijedni, da se drže njega poput pijavica te da je on jedina zvijezda i da bi mu ostali mogli samo cipele čistiti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...