Obavijesti

Show

Komentari 122

Kate na infuziji: Dehidrirala je i od mučnina je skroz iscrpljena

Kate na infuziji: Dehidrirala je i od mučnina je skroz iscrpljena
7

Dijagnosticirali su joj trudničku hiperemezu čiji simptomi su mučnina i povraćanje koje se ne može kontrolirati, a dovodi do potpune dehidracije organizma i acidoze

VIDEO

Kraljica Elizabetha II., Princ Harry i ostatak kraljevske obitelji ne mogu biti sretniji. Svi su oduševljeni zbog Kateine trudnoće, piše u službenom priopćenju s britanskog kraljevskog dvora. 

Kate Middleton (30) konačno je zaista trudna. Trenutačno odmara u londonskoj bolnici King Edward VII gdje su je u ponedjeljak ujutro primili zbog jakih mučnina. Posjetio ju je princ William (30) koji je presretan što mu je supruga 12 tjedana trudna, no također je zabrinut budući da Kate konstantno ima mučnine i zbog toga je iscrpljena. 

Dijagnosticirali su joj trudničku hiperemezu, bolest čiji simptomi su mučnina i povraćanje koje se ne može kontrolirati, a dovodi do dehidracije i acidoze. Trajna trudnička hiperemeza je rijetka, no može biti povezana s ozbiljnim oštećenjem jetre. Kate je u bolnici na infuziji kako ne bi kolabirala. Bolest dosta često imaju žene koje nose blizance pa je moguće da će William i Kate dobiti više djece.

- Kate i William odlučili su da trudnoću neće tajiti, budući da je Kate vojvotkinja završila u bolnici, no ne žele otkrivati detalje - otkriva izvor iz bolnice. 

Već se klade kako će se dijete zvati

Par je djetetu navodno odlučio dati ime Diana, po Williamovoj majci, čime kraljica Elizabeta II. (86) navodno nije pretjerano oduševljena. Kladionice već imaju listu imena na koje se možete kladiti ovisno o tome što mislite kako će kraljevski par nazvati svoje dijete. Od ženskih imena najviše kotira Elizabeth, a slijede Frances, Diana, Anne, Mary, Catherine, Sarah, Jessica i Victoria. Favorit za ime za dječaka je John, a slijede Charles, James, George, Philip, Richard, Edward, Spencer, Andrew, David i posljednji je Alexander. 

Kako god se dijete zvalo, bit će treće na redu, nakon svog djeda princa Charlesa (64) i oca Williama, za prijestolje. Time će će princ Harry (28) doći na četvrto mjesto. Kate će imati 31 godinu kad rodi i s Williamom će tada biti već 12 godina. 

Kate i William prvi su britanski kraljevski par koji nije imao dijete oko prve godišnjice braka. Princeza Diana Williama je rodila 11 mjeseci nakon vjenčanja, a kraljica je princa Charlesa rodila šest dana nakon proslave prve godišnjice braka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin